29. září 2022 • 11:35

Když se show s posilou zvrtne... „Řecký bojovník“ a živý lev, sítě se baví

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Exotické angažmá? To povídejte Kostasu Manolasovi, někdejšímu hráči AS Řím či Neapole. Řecký obránce v 31 letech poprvé v kariéře opustil Evropu a kývl na dvouletý kontrakt v Sharjah FC ze Spojených arabských emirátů. Když byl představován jako posila, měl jakožto „řecký bojovník“ zapózovat vedle živého lva. Manolas s ujištěním, že je vše bězpečné, kývl. Vše ale nešlo podle plánu...



Kostas Manolas se po osmi sezonách strávených v italské Serii A vrátil loni do Olympiakosu, z něhož do zahraničí vyrazil. „Doma“ mu to ale nevyšlo a tak zvolil krok stranou a rozhodl se vydělat si v SAE.

Přijal nabídku Sharjah FC, jenž se ho pokusil jako posilu představit co by „řeckého bojovníka“ vedle skutečné šelmy.

Nápad zajímavý, ale lev neměl pro focení moc velký smysl a uprostřed akce „zařval“. Vyděšený Manolas, který byl předtím ujištěn, že lev je pevně připoutaný a není nebezpečný, se dal rychle na ústup.

Naprosto pochopitelná reakce tváří v tvář divoké šelmě, ale přesto se video stalo hitem sociálních sítí, kde je samozřejmě doprovázeno posměšnými komentáři. „Bílé trenýrky asi nebyly nejlepší nápad,“ zazní na Twitteru.

Jiní z legrace ocenili bezpečnostní opatření v podobě žluté pásky, za níž Manolas rychle skáče. „To se mi líbí, jak se za ní schová, protože to lva určitě odradí.“

Manolas se nicméně stal třetí zvučnou posilou klubu z města Šardžá. V létě do útoku dorazil bývalý útočník Barcelony či Dortmundu, naposledy hrající ve Villarrealu, Paco Alcácer a po konci smlouvy v Barce také záložník Miralem Pjanič.

Alcácer již ve třech zápasech místní ligy stihl tři branky. Na tu poslední mu nahrál Pjanič, který má za dvě utkání bilanci 1+1. 

Třetí do party Manolas byl nakonec přeci jen představen jako řecký bojovník...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud