2. července 2007 • 00:00

Bartl je novým zlínským manažerem

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Novým sportovním manažerem Tescomy Zlín se stal Jiří Bartl, který v jarní sezoně první ligy trénoval Teplice poté, co vystřídal nemocného Vlastimila Marečka.



Novým sportovním manažerem fotbalistů Tescomy Zlín se stal třiačtyřicetiletý Jiří Bartl, který v jarní sezoně první ligy trénoval Teplice poté, co vystřídal nemocného Vlastimila Marečka. "Bartl dnes podepsal smlouvu, bude mít na starosti celý sportovní úsek," řekl ČTK předseda zlínského klubu Josef Duda. Bartl, někdejší opora ligových týmů Vítkovic a Opavy, už ve Zlíně dělal asistenta právě trenéru Marečkovi, s nímž zamířil v létě 2004 do Teplic. Jako hlavní trenér vedl na sklonku devadesátých let Opavu. Ve Zlíně skončili bývalé opory Jaroslav Švach a Bronislav Červenka, kteří s klubem neprodloužili smlouvu a neodcestovali na soustředění do Velkých Karlovic. "Oběma jsme nabídli novou smlouvu. S jejich výkony v předchozí sezoně jsme byli spokojení, proto jsme měli zájem o další spolupráci. Hráči ale na naše podmínky nepřistoupili, proto nebudou dál pokračovat v přípravě s mužstvem a mohou si hledat nové angažmá," uvedl na klubových internetových stránkách Duda. Podle trenéra Pavla Hoftycha by Švachovo místo měl zaplnit Zdeněk Kroča, najít náhradu za Červenku prý bude těžší.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud