22. září 2021 • 07:40

Pelého stav se zlepšuje. Zveřejnil video, jak šlape na rotopedu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní stav brazilské fotbalové legendy Pelého, který se v nemocnici v Sao Paulu zotavuje po operaci nádoru ve střevě, se zlepšuje. Osmdesátiletý trojnásobný mistr světa na instagramu zveřejnil video, jak šlape na rotopedu, a doufá, že bude brzy propuštěn do domácí péče.



„Přátelé, zveřejňuji tohle video, které dnes natočila moje žena, abych se s vámi podělil o svou radost. Jsem obklopen starostlivou a povzbudivou péčí, díky čemuž se každý den cítím o něco lépe. Pokud to tak půjde dál, brzy se vrátím domů do Santosu,“ napsal v úterý Pelé.

Pelého operovali 4. září v nemocnici Alberta Einsteina v Sao Paulu poté, co při rutinní prohlídce odhalili nádor. Rekonvalescence probíhala uspokojivě, ale v pátek se kvůli dýchacím problémům z preventivních důvodů nakrátko vrátil na jednotku intenzivní péče

V posledních letech řešil slavný Brazilec za pomoci lékařů problémy s prostatou, kyčlí, páteří či močovými kameny. Kvůli tomu musel nejlepší sportovec 20. století v anketě Mezinárodního olympijského výboru výrazně omezit svoje veřejné aktivity.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud