9. února 2016 • 13:55

Známku zaplatí Jágr, stálo na dopisu Kladnu. Byl plný urážek

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové Kladno dostalo anonymní dopis. Na první pohled vtipná obálka ovšem neukrývala příjemné čtení. "Známku zaplatí Jágr," stálo na obálce, na které byla obrysem namalovaná známka, obsahovala prý však jen urážky na adresu majitele hokejového Kladna.



Osmnáct korun za anonymní dopis plný urážek. Přesně tolik zaplatili na hokejovém Kladně pošťačce, která psaní přinesla. Na první pohled všechny pobavilo. "Známku zaplatí Jágr ," stálo na něm. Podle tiskového mluvčího klubu Víta Herala, v něm pak byly pouze urážky. "Radši ani nechtějte vědět, co v dopise stálo," uvedl v rozhovoru pro idnes.cz.

Na klubu se ovšem rozhodli si z toho těžkou hlavu nedělat a fotografii obálky umístili na oficiální facebookové stránky kladenských Rytířů. "Lahůdka pro filatelisty! Podívejte se, s jakou známkou nám přišel dopis z Olomouce. No a Česká pošta doručila, palec nahoru a účet posíláme na Floridu," napsali k fotografii s nadsázkou.

Obálka se rázem stala na facebooku hitem, který sdílelo více než 1700 lidí. "Tomu konečně říkám známka punku," pobavila například fanynka Jani Popi, která poukázala na známou píseň kapely Visací zámek.

Kladenský klub v čele s Jaromírem Jágrem to nemá v poslední době jednoduché. Před časem například vydala skupina bývalých kladenských hráčů ostré veřejné prohlášení, v němž Jágra nabádali, aby se o klub staral pořádně. Radnice navíc kvůli údajným pochybením v hospodaření Rytířů pozastavila placení provozu stadionu, radní ale nedávno rozhodli, že ho opět platit budou.

Jaromír Jágr a Pavel Dacjuk - dva veteráni, kteří jsou stále svým týmům oporou
Jaromír Jágr a Pavel Dacjuk - dva veteráni, kteří jsou stále svým týmům oporou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud