15. prosince 2017 • 21:00

Slováci vyhodili z týmu Draveckého z Třince. Porušil životosprávu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na posledním mistrovství světa byl slovenským kapitánem, na olympijských hrách ale bude s největší pravděpodobností chybět. Slovenská reprezentace se rozhodla během přípravného turnaje v Norsku vyřadit z týmu Vladimíra Draveckého. Důvod? Útočník Třince prý porušil životosprávu.



Slovensko se na blížící se olympijské hry v jihokorejském Pchjongčchangu připravuje na turnaji MECA Hockey Games v Hamaru. Třinecký útočník Vladimír Dravecký doplnil výpravu kvůli zápasu Ligy mistrů až přímo v Norsku, k žádnému zápasu však nenastoupil.

Vedení týmu, který má za sebou na turnaji již dva zápasy (s Francií Slováci vyhráli 4:2, s Ruskem padli 2:3 po prodloužení), se posléze rozhodlo dvaatřicetiletého útočníka poslat předčasně domů.

Třinec - Mountfield HK: Čekání na gól pokračuje, Rybár perfektně vychytal Draveckého
Video se připravuje ...

„Reprezentace je v poslední fázi přípravy na olympijské hry a tým se musí plně soustředit na turnaj. Pro nás je to uzavřené a víc bychom se k této citlivé věci nechtěli vyjadřovat,“ uvedl pro hockeyslovakia.sk mluvčí slovenské reprezentace Peter Jánošík.

Dravecký si v této sezoně v třineckém dresu připsal 29 zápasů (včetně Ligy mistrů), během kterých vstřelil tři branky. Za slovenskou reprezentaci má už celkem 73 startů a 14 gólů, národní dres oblékl naposledy v květnu během mistrovství světa, kde plnil roli kapitána.

Slovensko na turnaji v norském Hamaru čeká ještě jeden zápas, v sobotu nastoupí proti domácímu Norsku. Poté je už čekají olympijské hry, kde se ve skupině B utkají s Ruskem, USA a Slovinskem.

Program olympiády: Hokej na ZOH 2018 »

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud