13. listopadu 2009 • 15:39

23. kolo: Hynek porazil Výborného. Sparta válí

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souhrn: Ve 23. kole hokejové extraligy potvrdil své výsostné postavení Zlín, který porazil Kometu 2:0, tři body si připsali i hokejisté Varů proti Budějovicím, Sparta si poradila s Litvínovem, stejně jako Boleslav s Vítkovicemi. V prodloužení se radoval Třinec proti Plzni a Slavia, která si připsala dva body po vítězství v Pardubicích.



Radující se lavička Karlových Varů v čele s koučem Pavlem Hynkem
Radující se lavička Karlových Varů v čele s koučem Pavlem Hynkem

Zlín - Brno 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Hokejistí vedoucího Zlína se sice s poslední Kometou střelecký trápili, ale nakonec se díky brzkému gólu Kubiše a pojistky Balaštíka radovali z vítězství 2:0.

- Více informací -

Třinec - Plzeň 3:2 v prodloužení (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)

Hokejisté Třince se po dvou porážkách vzchopili a s Plzní vybojovali výhru 3:2 v prodloužení. Ocelářům se povedlo otočit průběh zápasu, ale Západočeši dokázali v závěru vyrovnat. Pak ale v prodloužení z trestného střílení rozhodl o výhře Třince Polák.

- Více informací -

Sparta - Litvínov 5:3 (2:2, 0:1, 3:0)

Hokejisté Sparty pod vedením dvojice Volek - Holaň hrají jako vyměnění. S Litvínovem sice na domácím ledě po dvou třetinách prohrávali 2:3, třígólovou smrští v závěrečném dějství si ale připsali třetí vítězství ve třech zápasech.

- Více informací -
- V týmu je vnitřní síla, věří Ton >>>
- Pilař: Na Spartu se budu vždycky rád vracet >>>

Vary - Budějovice 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

V pikantním duelu dvou bývalých sparťanských koučů se radoval nový lodivod Karlových Varů Pavel Hynek. František Výborný odešel s Českými Budějovicemi poražen 2:5.

- Více informací -

Pardubice - Slavia 2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)

Hokejisté pražské Slavie zvítězili ve 23. kole O2 extraligy na ledě Pardubic 3:2 v prodloužení. Rozhodující branku zaznamenal ve čtvrté minutě nastavení obránce Vladimír Roth. Slavia dvakrát v utkání vedla, ale domácí vždy dokázali vyrovnat a nebýt málo produktivních přesilovek, mohli se Východočeši proti Slavii podruhé v sezoně radovat z plného bodového zisku.

- Více informací -

Boleslav - Vítkovice 3:2 (0:1, 1:1, 2:0)

Hokejisté Vítkovic prohráli ve 23. kole O2 extraligy na ledě Mladé Boleslavi 2:3, přestože vedli ve druhé třetině 2:0. V čele tabulky se tak neudrželi, vystřídal je Zlín, který doma porazil Brno. Před Vítkovice se dostal také Třinec.

- Více informací -

Liberec - Kladno 8:1 (0:0, 8:0, 0:1)

Hokejisté Kladna totálně vybouchli ve druhé třetině zápasu, kdy během šestnácti minut inkasovali osm branek. V závěrečné třetině vsítili svůj jediný gól a kosmeticky upravili konečné skóre na 8:1 pro domácí Liberec.

- Více informací -
- Bartovič: Takový zápas jsem ještě nezažil -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud