18. prosince 2014 • 11:35

Litvínov zápas pod širým nebem odpískal, v Teplicích se hrát nebude

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení extraligového Litvínova vzdalo možnost, že by v únoru sehrálo zápas se Spartou pod širým nebem. Severočeši uvažovali o tom, že by se s Pražany utkali na konci února na fotbalovém stadionu v Teplicích.



Dnes ale Verva oznámila, že není možné připravit celou akci. "Časová náročnost na stavbu kluziště se nedá skloubit s hracím a tréninkovým programem FK Teplice," uvedly oba kluby v oficiálním prohlášení.

Litvínov chtěl pod širým nebem sehrát zápas předposledního 51. kola základní části. Jarní část fotbalové ligy začne už o týden dříve. "Časnější než únorový termín, kdy se fotbal ještě nehraje, není možné stihnout z hlediska přípravy celé akce a zajištění dostatečného množství finančních prostředků," doplnili zástupci hokejového i fotbalového klubu.

Zároveň však nevyloučili, že venkovní utkání v budoucnu uspořádají. V české extralize se zatím pod širým nebem odehrálo jen jedno utkání, v lednu 2011 se na plochodrážním stadionu ve Svítkově v Pardubicích představila Kometa Brno. Duel sledovalo 17.140 fanoušků.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud