28. dubna 2024 • 06:55

Přestupy v extralize ONLINE: Vary posilují. Moravce povede Moravec

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
2. 5. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 2. 5. 2023
14:43
2. 5. 2023
Vítkovice

Potvrzeno. Zkušený útočník Jan Káňa po šesti letech opouští Olomouc a oficiálně se stává novou posilou Vítkovic. Již bývalý tahoun Hanáků, který zaválel především v předminulé sezoně po boku Davida Krejčího, podepsal s Ostravany víceletý kontrakt. „Umí být hodně produktivní. V uplynulé sezoně byl nejproduktivnějším hráčem Olomouce. Takže věříme, že bude pro náš útok přínosem a těšíme se na vzájemnou spolupráci,“ uvedl sportovní ředitel Roman Šimíček pro klubový web.

Zprávy ze dne 2. 5. 2023
11:23
2. 5. 2023
Vítkovice

Dřívější informace iSport.cz se potvrdily. Kanadský obránce Stuart Percy se z Českých Budějovic stěhuje do Vítkovic, které hráčův příchod potvrdily na klubovém webu. Ofenzivně laděný bek, který poslední dvě sezony patřil k oporám Motoru, se s Ostravany dohodl na víceleté smlouvě. „Umí podpořit útok, umí být produktivní. Navíc má bohaté zkušenosti, takže věříme, že bude pro náš tým velkou posilou a i díky němu budeme mít kvalitnější kádr směrem k extralize, tak také směrem k Lize mistrů, která nás v nové sezoně čeká,“ uvedl sportovní ředitel Vítkovic Roman Šimíček.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud