28. dubna 2024 • 06:55

Přestupy v extralize ONLINE: Vary posilují. Moravce povede Moravec

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 8. 8. 2022
19:07
8. 8. 2022
Litvínov

Potvrzeno. Defenzivu Litvínova posiluje před novou sezonou lotyšský obránce Ralfs Freibergs. Jednatřicetiletý reprezentant, který dříve působil ve Zlíně, Kometě či Třinci, se do Česka vrací po roce v zahraničí, který rozdělil mezi rodnou Rigu a německý Iserlohn. S vedením Vervy uzavřel extraligový šampion 2021 roční kontrakt. „Ralfse jsme dlouhodobě měli v hledáčku. Je to kvalitní bek, který za sebou má čtyři roky v extralize a české prostředí zná. Věřím, že nám pomůže zvednout kvalitu obranných řad," uvedl generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web.

Zprávy ze dne 3. 8. 2022
12:54
3. 8. 2022
Litvínov

Litvínov posiluje realizační tým bývalými hráči. Daniel Branda bude asistentem kouče Růžičky, černožlutá legenda Viktor Hübl se zapojí jako skaut.

Zprávy ze dne 1. 8. 2022
8:15
1. 8. 2022
Litvínov

Pawel Zygmunt přidá již čtvrtou sezonu v Litvínově. Polský útočník, který dres Vervy obléká od roku 2019, se s vedením klubu dohodl na nové roční smlouvě. „Pawel je stále mladým hráčem, kterému chceme dát prostor rozvíjet svůj potenciál. Jsme moc rádi, že jsme se dohodli na jeho pokračování,” uvedl generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web. V minulém ročníku nastoupil dvaadvacetiletý rodák z Krynica Zdroj do 45 utkání, v nichž si připsal sedm gólů a dvě asistence.

Zprávy ze dne 9. 6. 2022
14:52
9. 6. 2022
Litvínov

Po více jak třiceti letech na střídačce už další sezonu nepřidá. Uznávaný kouč Václav Sýkora se po posledním ročníku rozhodl ukončit úspěšnou trenérskou kariéru. Konec zvažoval již před dvěma roky, zaujala ho ale nabídka od Litvínova, kde asistoval nejprve Vladimíru Országhovi a následně Vladimíru Růžičkou. Po vypršení kontraktu už s odchodem do důchodu neotálel. „Přeci jen už mám svůj věk a nemám tolik energie,“ řekl pro klubový web. Devětašedesátiletý rodák z Kladna, který slavil úspěchy i jako hráč, je jedním z mála českých trenérů, jimž se podařilo prorazit v zahraničí. Dvojnásobný vítěz extraligy působil například ve Finsku, v KHL vedl pražského Lva, ale i Petrohrad či Čerepovec. 

Zprávy ze dne 19. 5. 2022
15:49
19. 5. 2022
Litvínov

Vedení Litvínova se povedlo zlákat zajímavou posilu do útoku. Dres Vervy bude nově oblékat forvard Šimon Stránský. Čtyřiadvacetiletý odchovanec Vítkovic, který působil poslední dva ročníky ve finském Jukuritu, se v klubu dohodl na dvouleté smlouvě. „Šimon je konstruktivní hráč, který by nám měl hodně pomoci v přesilových hrách. Čekáme od něj produktivitu, měl by patřit k lídrům našeho mužstva. Očekáváme od něj velké výkony,“ řekl trenér Vladimír Růžička na adresu mladšího bratra českého reprezentanta Matěje Stránského.

Zprávy ze dne 18. 5. 2022
15:41
18. 5. 2022
Litvínov

Hokejista Filip Helt míří z prvoligové Jihlavy zpět do extraligového Litvínova. Čtyřiadvacetiletý útočník podepsal s mateřským klubem roční kontakt s opcí na další sezonu. V minulé sezoně nastoupil Helt za Vervu v jednom utkání na střídavý start.

Zprávy ze dne 9. 5. 2022
12:29
9. 5. 2022
Litvínov

Lotyšský obránce Kristaps Zile se stal posilou hokejistů Litvínova. Čtyřiadvacetiletý účastník olympijských her v Pekingu a posledních tří mistrovství světa podepsal s Vervou roční smlouvu s opcí na další sezonu. Zile po působení v Dinamu Riga v Kontinentální lize odešel v únoru do švédské Örebra, kde dohrál uplynulý ročník.

Zprávy ze dne 3. 5. 2022
10:07
3. 5. 2022
Litvínov

Litvínov potvrdil odchod útočníka Richarda Jarůška, s kterým se vedení Vervy rozhodlo ukončit kontrakt. Třicetiletý odchovanec Komety Brno opouští severočeský klub po třech letech. Do Litvínova přišel účastník mistrovství světa v Rusku z roku 2016 ze Sparty. „Po dohodě s realizačním týmem jsme se rozhodli Richardovi ukončit smlouvu. Richard se v první sezoně v Litvínově svými góly výrazně podílel na záchraně extraligy a v následujícím ročníku na to dokázal navázat. Letos se mu sezona bohužel nepovedla. Richardovi děkujeme za odvedené služby, přejeme mu hodně štěstí a zdraví do budoucna,“ uvedl na klubovém webu generální ředitel Litvínova Pavel Hynek.

Zprávy ze dne 2. 5. 2022
15:21
2. 5. 2022
Litvínov

Novou posilou Litvínova v útočných řadách je Jindřich Abdul, který v uplynulé sezoně hájil barvy Českých Budějovic. Abdul, jenž v ročníku 2020/21 okusil v dresu Čerepovce KHL, podepsal v Litvínově nový dvouletý kontrakt. "Jindra je typologicky ofenzivní hráč a má výbornou střelu. V sezoně dokazoval, že byl v kádru Motoru velmi platným hráčem. Věříme, že nám pomůže v přesilových hrách," uvedl litvínovský GM Pavel Hynek.

 

Zprávy ze dne 2. 5. 2022
9:08
2. 5. 2022
Litvínov

Hokejový obránce Radim Šalda míří z Hradce Králové do Litvínova. Třiadvacetiletý odchovanec Hronova podepsal s Vervou dvouletou smlouvu. Poprvé tak bude účastník dvou mistrovství světa dvacítek a jednoho světového šampionátu osmnáctek, jehož v roce 2018 draftovala v NHL v sedmém kole na 206. pozici Tampa Bay, oblékat jiný dres než Mountfieldu.

Zprávy ze dne 1. 5. 2022
17:24
1. 5. 2022
Litvínov

Po odmakaném hostování si vysloužil smlouvu. Útočník Jiří Fronk, který poslední sezony pendloval mezi Jihlavou a Litvínovem, se s Vervou dohodl na ročním kontraktu s možností opce. „Jirku jsme měli možnost vidět v našem dresu poslední dvě sezóny. Zejména letos naplňoval očekávání, která jsme na něj měli. Podával slušné výkony, díky kterým si u nás vybojoval další angažmá,“ uvedl generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web.

Zprávy ze dne 1. 5. 2022
8:13
1. 5. 2022
Litvínov

Dřívější informace se potvrdily. Útočník Nicolas Hlava poté, co Kladnu pomohl v baráži zachránit extraligu, opouští Rytíře a míří ke konkurenci. Chomutovský rodák bude hrát za Litvínov, kde i žije s rodinou. S vedením Vervy se dohodl na ročním kontraktu s případnou opcí. „V Kladně dokazoval, že je kvalitním útočníkem, kterému nechybí důraz a nebojí se chodit do předbrankového prostoru. Věřím, že nám právě v těchto aspektech v nové sezóně pomůže,“ uvedl generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web.

Zprávy ze dne 30. 4. 2022
22:30
30. 4. 2022
Litvínov

Dres Vervy už nebude oblékat ani útočník František Gerhát, který ukončil hráčskou kariéru, a další forvard Richard Jarůšek, s nímž již Litvínov dále nepočítá. „Franta se rozhodl, že už nechce pokračovat a my jeho rozhodnutí samozřejmě respektujeme. V Litvínově za své působení odvedl hodně práce a za to bych mu chtěl za celý klub poděkovat. Přeji mu hodně štěstí v nových životních výzvách,“ uvedl generální ředitel Pavel Hynek v tiskové zprávě. Třicetiletý Jarůšek svůj odchod z Litvínova oznámil na instagramu. „Bohužel už další rok nepřidám. Děkuji za krásné tři roky,“ napsal Jarůšek, který do Vervy přišel v roce 2019.

Zprávy ze dne 30. 4. 2022
14:59
30. 4. 2022
Litvínov

Litvínov se bude muset v následující extraligové sezoně obejít bez pomoci kanadského obránce Aarona Irvinga, který bude nově hrát ve finském klubu SaiPa Lappeenranta. Severočeši tím přišli o svého nejproduktivnějšího beka uplynulého ročníku.

Zprávy ze dne 25. 4. 2022
21:11
25. 4. 2022
Litvínov

Litvínov potvrdil konec dvojice Viktor Hübl, František Lukeš. „Viktor i Franta se řadí mezi litvínovské legendy. Pro klub toho odvedli hrozně moc a je až úctyhodné jakých milníků během svých kariér dosáhli. Nastal čas na generační obměnu, bylo jasné, že to jednou přijít musí. S klukama se chceme velkolepě rozloučit. Máme v plánu hokejovou exhibici i vyřazení jejich čísel. Chtěl bych oběma poděkovat za jejich práci v klubu a přeji jim hodně štěstí v další životní etapě,“ řekl pro klubový web generální ředitel klubu Pavel Hynek.

Zprávy ze dne 22. 4. 2022
12:21
22. 4. 2022
Litvínov

Novým asistentem hlavního trenéra Vladimíra Růžičky na střídačce hokejového Litvínova se stal Karel Mlejnek. Dosavadní kouč juniorské reprezentace nahradí Václava Sýkoru, který na severu Čech po dvou sezonách končí. Mlejnek podepsal s Vervou roční smlouvu s opcí. „Jsme rádi, že se nám podařilo Karla získat do našeho realizačního týmu. Má zkušenosti s trénováním v reprezentaci i extralize a věříme, že pro nás díky svým zkušenostem bude velkým přínosem," uvedl generální ředitel klubu Pavel Hynek v tiskové zprávě.

Zprávy ze dne 21. 4. 2022
16:24
21. 4. 2022
Litvínov

Vedení extraligového Litvínova uplatnilo opci na pětici mladých hokejistů. V týmu budou pokračovat brankář Šimon Zajíček, obránce Ondřej Baláž a útočníci Lukáš Stehlík, Přemysl Svoboda a Marek Berka. Severočeši o tom informovali v tiskové zprávě. „Všichni jsou členy širšího kádru. Jsou to mladí hráči, kteří mají určitou perspektivu do budoucnosti klubu. Věřím, že se o svou šanci v A-týmu poperou v přípravě na novou sezonu," uvedl generální ředitel Vervy Pavel Hynek.

Zprávy ze dne 19. 4. 2022
16:50
19. 4. 2022
Litvínov

Litvínově budou nadále pokračovat obránci Jan Strejček a Daniel Kolář. První jmenovaný se s klubem dohodl na nové roční smlouvě s roční opcí, na Koláře uplatnila Verva opci. „Oba hráči odvedli v uplynulé sezoně dobrou práci. Pro Dana to byl první kompletní ročník v extralize. Trochu ho přibrzdilo zranění, které ho na nějaký čas vyřadilo. Po návratu předváděl dobré výkony a z toho důvodu jsme se rozhodli na něj uplatnit opci. Honza nám přišel pomoci v průběhu sezony a mile nás překvapil. Svými výkony si vybojoval novou smlouvu a věříme, že se bude ještě dále zlepšovat,“ uvedl v tiskové zprávě generální ředitel Pavel Hynek.

Zprávy ze dne 12. 4. 2022
14:15
12. 4. 2022
Litvínov

Vladimír Růžička i příští rok povede Litvínov, osmapadesátiletý zkušený kouč podepsal nový roční kontrakt s roční opcí. 

Zprávy ze dne 10. 4. 2022
20:56
10. 4. 2022
Litvínov

O velké jméno možná přijde Litvínov! Finský server Ilta-Sanomat přišel s informací, že kanadský obránce Aaron Irving v létě zamíří do tamního klubu SaiPa. Za dvě sezony v Česku se rodák z Edmontonu zařadil mezi nejlépe střílející beky soutěže, ve 107 utkáních včetně play off posbíral solidních 43 bodů (22+21).

Zprávy ze dne 4. 3. 2022
13:46
4. 3. 2022
Litvínov

Brankář Denis Godla bude i nadále působit v extraligovém Litvínově. Šestadvacetiletý slovenský gólman podepsal novou dvouletou smlouvu. Severočeši to oznámili v tiskové zprávě. „Udržet Denise bylo pro nás klíčové. Opět předvádí výborné výkony a je základním stavebním kamenem našeho týmu,“ uvedl generální ředitel klubu Pavel Hynek. Godla přišel v roce 2020 z Kladna a stal se týmovou jedničkou. Za Litvínov odchytal zatím 90 zápasů s úspěšností zásahů 90,78 procenta, sedmkrát udržel čisté konto.

Zprávy ze dne 3. 3. 2022
14:15
3. 3. 2022
Litvínov

Po Patriku Zdráhalovi se v Litvínově dočkal nové smlouvy další hráč. Na novém ročním kontraktu se s Vervou dohodl obránce Patrik Demel. „Letos patří mezi naše klíčové obránce. Je na něm vidět, že udělal opět velký progres a věříme, že se bude zlepšovat dále. Jsme rádi, že jsme se dokázali domluvit na jeho pokračování v litvínovském dresu i pro následující ročník,“ uvedl generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web o šestadvacetiletém bekovi. 

Zprávy ze dne 2. 3. 2022
15:23
2. 3. 2022
Litvínov

Vedení Litvínova si před závěrem sezony pojistilo do budoucna klíčovou oporu mužstva. Novou dvouletou smlouvu s Vervou podepsal útočník Patrik Zdráhal. Šestadvacetiletý rodák z Ostravy má velký podíl na vzestupu výkonů týmu kouče Vladimíra Růžičky v poslední době, s 20 góly je nejlepším litvínovským střelcem v ročníku. „Patrik patří mezi naše nejlepší hráče. Během dvou let se vypracoval na pozici rozdílového hráče, je v nejlepších letech, má obrovský potenciál a může se ještě zlepšovat. Jsme rádi, že jsme se s ním dohodli na nové dvouleté smlouvě,“ uvedl Pavel Hynek, generální ředitel pro klubový web. Zdráhal má ve smlouvě i klauzuli, díky které může do konce května využít možnosti odchodu do zahraničí.

 

Zprávy ze dne 9. 12. 2021
15:21
9. 12. 2021
Litvínov

Vedení hokejistů Litvínova myslí do budoucna. Verva ve čtvrtek informovala, že podepsala víceletý kontrakt s talentovaným útočníkem Janem Šprynarem. Od šestnáctiletého střelce, který v žácích přišel pod Krušné hory z Loun, si klub hodně slibuje. „Jestli Honza uspěje, bude záležet hlavně na něm, jak bude na sobě v nejbližších letech pracovat. Má dobré předpoklady a výbornou střelu. Věříme, že smlouva s A-týmem pro něj bude motivací a hnacím motorem do další práce,“ uvedl generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web.

 

Zprávy ze dne 4. 12. 2021
14:02
4. 12. 2021
Litvínov

Kádr hokejistů Litvínova opouští zahraniční hráč. V dresu Vervy nebude po uplynutí dvouměsíčního kontraktu pokračovat zkušený kanadský útočník Michael Latta. Vedení klubu se rozhodlo na třicetiletého centra neuplatnit opci. "Michaelovi děkujeme za odvedené služby v našem klubu a přejeme mu hodně štěstí v novém angažmá. Po uzdravení Matúše Sukeľa jsme v kádru měli více cizinců, než je povoleno pro utkání," řekl generální ředitel Pavel Hynek pro klubový web. Bývalý hráč Washingtonu za Litvínov odehrál 12 utkání, v nichž si připsal jeden gól a čtyři asistence.

 

Zprávy ze dne 22. 11. 2021
15:42
22. 11. 2021
Litvínov

Brankář Jakub Neužil už má jasno, kde bude chytat ve zbytku nynější sezony. Po návratu Matěje Machovského do Sparty míří sedmadvacetiletý gólman z Prahy na hostování do Litvínova, kde do konce ročníku doplní dvojici Denis Godla - Šimon Zajíček. Do parády si ho tak vezme uznávaný trenér brankářů Zdeněk Orct. „Kuba má určitě svou kvalitu a teď se teprve poznáváme po technické stránce. Jakým je brankářem bych hodnotil až po práci, jak se předvede a jak se poznáme trochu více,“ říká zkušený kouč, který cepuje i gólmany v národním týmu.

Zprávy ze dne 9. 11. 2021
15:25
9. 11. 2021
Litvínov

V minulých letech už se k tomu schylovalo, vynořily s kolem toho nejrůznější spekulace.Teď je to realitou. Kouč Vladimír Růžička přebírá hokejový Litvínov, potvrdily se tak dřívější informace iSport.cz. Trenér, jenž v klubu odstartoval hráčskou kariéru, nahrazuje Vladimíra Országha. „Vláďa je trenér, který má za sebou spoustu zkušeností na klubové i reprezentační úrovni. Věřím, že nám pomůže stabilizovat výkony mužstva,“ tvrdí generální ředitel Vervy Pavel Hynek. Více čtěte ZDE>>>.

 

Trhači Kadaň, prvoligový tým, který kupí samé porážky, je aktuálním útočištěm slavného kouče Vladimíra Růžičky
Zprávy ze dne 3. 11. 2021
15:21
3. 11. 2021
Litvínov

Litvínov uvolnil 34letého útočníka Tomáše Pospíšila do konce sezony na hostování do Mladé Boleslavi. Vrací se tak do týmu, ve kterém již působil před čtyřmi lety. „Tomášovi děkujeme za jeho odvedené služby v našem dresu. Po příchodu Matěje Chalupy reagujeme na přetlak útočníků v prvních třech formacích. V Litvínově má dveře stále otevřené a není vyloučeno, že by se v budoucnu v našem týmu nemohl opět objevit," říká generální ředitel klubu Pavel Hynek. Pospíšil dosud zaznamenal pět bodů.

Zprávy ze dne 27. 10. 2021
14:27
27. 10. 2021
Litvínov

Hokejisté Litvínova vítají zajímavou posilu do ofenzivy! Ze zámoří se do Tipsport extraligy vrací útočník Matěj Chalupa. Třiadvacetiletý rodák z Prahy, který předčasně skončil v organizaci Chicago Blackhawks, podepsal s Vervou víceletou smlouvu. „Matěj je typ hráče, který má výborné bruslení. Je přímočarý a myslím si, že nám může hodně pomoci. Další věcí je zvýšení konkurence v našem týmu. Poslední extraligovou sezónu v Hradci měl velmi slušnou a loni byl v zámoří, takže už má za sebou určité zkušenosti. Počítáme, že nám pomůže směrem dopředu i dozadu. Očekáváme od něj rychlost a drajv," řekl trenér Vladimír Országh k příchodu bývalého hráče Mountfieldu HK či Plzně.

Zprávy ze dne 5. 10. 2021
9:37
5. 10. 2021
Litvínov

Litvínov reaguje na zranění Matúše Sukeľa. Na prozatím dvouměsíční smlouvu přichází Michael Latta, kanadský centr, který naposledy hrál mezinárodní ICEHL za Graz 99ers.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud