27. dubna 2024 • 19:10

Přestupy v extralize ONLINE: Vary posílí talent Moravec i odchovanec

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 23. 8. 2021
20:51
23. 8. 2021
HC Olomouc

Pokud by chtěl David Krejčí pokračovat v NHL, byl podle informací Sportu velmi reálný podpis smlouvy ve výši pěti milionů dolarů ročně, což v přepočtu dělá něco přes sto milionů českých korun. Kromě veřejně deklarovaného respektu k českému hokejistovi, který se na Hanou valí nejen z Bostonu, jde o další důkaz toho, jaký hokejista do extraligy přichází. Absolutní top. Podle Jiřího Hamala, šéfa agentury Global Management Group, která hráče zastupuje, měl Krejčí opravdu hodně alternativ na nové angažmá, jeho jediným přáním však byla Olomouc. VÍCE čtěte ZDE<<< 

Zprávy ze dne 23. 8. 2021
16:50
23. 8. 2021
HC Olomouc

Kdy hokejoví fanoušci uvidí Davida Krejčího poprvé v akci na extraligovém ledě? V přípravě si budou muset ještě počkat, luxusní posila Olomouce po příletu do Česka přiznala, že řeší drobné zdravotní neduhy. Donedávna centr Boston Bruins ale udělá všechno pro to, aby nastoupil 10. září doma proti Mladé Boleslavi. Případný dřívější odchod a návrat do NHL nemá v plánu. „Strávím tu celý rok, pak se uvidí,“ přiznal pětatřicetiletý útočník na tiskové konferenci. Bude mít chuť obléct i dres národního týmu? ROZHOVOR s DAVIDEM KREJČÍM si přečtěte ZDE<<< 

David Krejčí je novou posilou Olomouce
Zprávy ze dne 1. 5. 2021
15:02
1. 5. 2021
HC Olomouc

PŘÍCHOD – První novou tvář vítají v Olomouci, kam přichází obránce Dalibor Řezníček ze Zlína. O tomto přesunu už iSport.cz informoval dříve. Extraligový mistr z roku 2014 podepsal na Hané víceletý kontrakt. „Jsme rádi, že k nám Dalibor přichází, protože je to velmi kvalitní hráč. Věříme, že jeho přínos do kabiny bude velký, a to i po charakterové stránce,“ řekl trenér a jednatel Jan Tomajko pro klubový web. V uplynulé sezoně si Řezníček připsal 16 bodů (4+12) v 52 zápasech. Dohromady má v extralize na kontě už 545 utkání.

Zprávy ze dne 30. 4. 2021
16:47
30. 4. 2021
HC Olomouc

Útočníci Rostislav Olesz s Lukášem Kucserou a obránce Alex Rašner prodloužili smlouvy s extraligovou Olomoucí. Pětatřicetiletý Olesz se upsal na rok, o šest let mladší Kucsera se dohodl na dalším dvouletém angažmá a pětadvacetiletý Rašner podepsal roční kontrakt s opcí na další sezonu. „Všichni tři hráči zapadají do naší koncepce. Rosťa Olesz je zkušený hráč, kterému skvěle vyšlo play off, ve kterém patřil k našim nejlepším hráčům,“ řekl klubovému webu trenér Olomouce Zdeněk Moták.

Zprávy ze dne 27. 4. 2021
15:12
27. 4. 2021
HC Olomouc

PODPISY - Hokejový obránce Tomáš Dujsík a útočníci Jan Bambula s Jakubem Navrátilem prodloužili smlouvy s extraligovou Olomoucí. Osmadvacetiletý Dujsík uzavřel na Hané nový dvouletý kontrakt. O osm let mladší Bambula i jednadvacetiletý Navrátil se dohodli na víceletých smlouvách.

Zprávy ze dne 14. 4. 2021
20:45
14. 4. 2021
HC Olomouc

PODPISY - Vedení Olomouce se povedlo podepsat tři klíčové opory. Novou tříletou smlouvu s Hanáky uzavřel útočník Lukáš Nahodil, na dva roky se upsal obrovitý bek David Škůrek a brankář Jan Lukáš se dohodl na roční smlouvě s opcí. „Podařilo se nám udržet další hráče, kteří podepsali delší smlouvy. Jsme za to moc rádi. Jsou to kluci, kteří jsou v Olomouci zvyklí. A je to další kamínek do mozaiky skládání mužstva na příští sezonu,“ řekl Erik Fürst, generální manažer Mory pro klubový web.

 

Zprávy ze dne 6. 4. 2021
13:02
6. 4. 2021
HC Olomouc

PODPISY – Dlouhodobé kontrakty v Olomouci podepsali obránce Jiří Ondrušek a útočník Jan Knotek. Prvně jmenovaný se i v 35 letech upsal na další čtyři sezony, Knotek dostal tříletý kontrakt. „Jirka je náš odchovanec, je tu odmalička a jsme rádi, že tu takový hráč hraje pořád,“ řekl trenér a jednatel klubu Jan Tomajko. V 57 zápasech aktuální sezony včetně play off zapsal Ondrušek 24 bodů (9+15). Knotek pobral také 24 bodů (12+12) v 53 utkáních. „Je to hráč, na kterého spoléháme v přesilovkách i v oslabeních. Pro soupeře je svou hrou velmi nepříjemný. I u něj jsme měli velký zájem, aby v Olomouci pokračoval,“ sdělil Tomajko.

Zprávy ze dne 31. 3. 2021
12:09
31. 3. 2021
HC Olomouc

KONEC V KLUBU - V Olomouci končí dlouholetá opora a kapitán Martin Vyrůbalík. Čtyřicetiletý obránce se rozhodl, že nebude v klubu pokračovat, ale kariéru zatím definitivně neuzavřel. „Nejsem ještě rozhodnutý, že určitě budu někde hrát – může se stát, že opravdu ukončím i profesionální kariéru a přesunu se do hodonínského hokeje,“ dodal v reakci pro klubový web. Za Olomouc odehrál 595 zápasů, ve kterých posbíral 191 kanadských bodů za 53 gólů a 138 asistencí.

Zprávy ze dne 16. 11. 2020
16:26
16. 11. 2020
HC Olomouc

HOSTOVÁNÍ – Kvůli rozsáhlé marodce posiluje Olomouc, kam na měsíční hostování míří dva útočníci z Komety Brno – Jakub Valský a Silvester Kusko. Hanáci mají aktuálně mimo hru z důvodu zranění či nemoci deset hráčů. „Situace je opravdu mimořádná, podobně širokou marodku v kádru snad nepamatuji. V posledních hodinách jsme intenzivně jednali o posilách a jsem rád, že jsme se s Kometou dohodli na výpomoci dvou hráčů,“ uvedl olomoucký generální manažer Erik Fürst na klubovém webu. Zároveň dodal, že přijít mohou i další posily.

Zprávy ze dne 17. 9. 2020
20:53
17. 9. 2020
HC Olomouc

PŘÍCHOD - Měla to být hotová věc. „Řešíme jen pojistku. Myslím, že v tom nebude problém,“ říkal ještě v pondělí majitel Komety Libor Zábranský v otázce angažování obránce New Yorku Rangers Libora Hájka (22). Nakonec je ale vše jinak. Brněnský odchovanec si překvapivě plácnul se skromnější Olomoucí. „Všechno to řešil můj agent Allan Walsh, ta jednání šla mimo mě,“ říká bek v rozhovoru pro iSport.cz. Celý rozhovor čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 3. 8. 2020
12:10
3. 8. 2020
HC Olomouc

KONEC KARIÉRY - S poněkud šokující zprávou musel přijít zkušený útočník Marek Laš. Dlouholetý hráč Olomouce, který se po konci minulé sezony vracel jako velká posila do mateřské Třebíče, oznámil ve 33 letech konec profesionální kariéry. Důvodem jsou přetrvávající zdravotní problémy, které se projevily hned při prvním společném tréninku na ledě. „Vleklo se to se mnou již delší dobu. Snažil jsem se na tuto sezonu dobře připravit, ale jakmile jsme vyjeli na led, tak se mi vše vrátilo. Následně jsme se domluvili na tom, že bude lepší skončit, abych nezabíral místo v kabině někomu, kdo může odehrát celou sezonu," řekl loučící se hokejista, který odehrál 12 sezony v extralize. 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud