25. září 2020 • 10:30

Litvínov odkládá zápasy! Televize marně sháněla náhradu za přenos

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Litvínova kvůli podezření na nákazu koronavirem u několika hráčů neodehrají dnešní zápas 3. kola extraligy v Liberci ani nedělní domácí utkání 4. kola proti Plzni. Oba duely byly z preventivních důvodů odloženy na neurčito. Televizní přenos z dnešního zápasu na O2 TV Sport padnul.



„U několik hráčů našeho klubu jsme zaregistrovali zdravotní potíže, a proto jsme z preventivních důvodů kontaktovali krajskou hygienickou stanici,“ uvedl litvínovský klub v tiskové zprávě.

Všichni hráči i členové realizačního týmu podstoupí v nejbližší době testy na koronavirus a podle jejich výsledků se Severočeši budou řídit pokyny krajské hygienické stanice.

O problému informoval na Twitteru Jan Homolka, komentátor O2 TV Sport, která měla duel přenášet. Televize se snažila najít alternativu, to ovšem nevyšlo.

„Vzhledem k tomu, že všechny tři plánované přenosy ze 3. kola Tipsport extraligy padly (100% úspěšnost volby) a není možné přesunout techniku přes celou republiku, a v Plzni není možné přenosový vůz narychlo umístit, jsme nuceni dnes nevysílat. Udělali jsme vše možné a omlouváme se divákům," napsal.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud