11. září 2021 • 23:37

Dvojnásobný král Buchinger v drsné bitvě udolal Barboríka: Kousek od K.O.

Autor:
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský MMA bojovník Ivan Buchinger porazil v pětikolové bitvě titulového zápasu organizace Oktagon v Bratislavě krajana Vojtu Barboríka na body a získal pás šampiona v pérové váhové kategorii. Pětatřicetiletý Buchinger je prvním bojovníkem Oktagonu, který má současně dva pásy české organizace. V lednu se stal šampionem lehké váhy.



„Buki je zpět,“ radoval se pětatřicetiletý Buchinger po zápase, ve kterém měl zejména v prvním a posledním kole díky sérii přesných úderů nad soupeřem mladším o sedm let převahu.

„Byl to brutální zápas. Kloubou dolů před Vojtou. Nečekal jsem, že tolik vydrží. Myslel jsem, že jej dokážu ve čtvrtém nebo pátém ukončit, ale nepodařilo se mi to. V prvním nebo druhém kole jsem byl kousek od K.O.,“ zhodnotil duel.

V hlavním předzápase akce Oktagon 27 porazil Máté Kertész z Maďarska domácího Roberta Pukače 3:0 na body. Jasnou prohru po třech pětimimutových kolech utrpěl i další Slovák Gábor Boráros, který nestačil na Mickaeala Lebouta z Francie.

Rychlé K.O. výhry hned v prvním kole si ve slovenské metropoli připsali domácí Vlasto Čepo i Bojan Veličkovič ze Srbska. Čepo porazil Srba Miloše Kostiš, Velikovič zdolal Brazilce Carla Pratera.

To nejlepší z trashtalku Marpo vs. Vémola: Radši chcípnu, než abych šel zas k zemi!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud