19. dubna 2016 • 19:30

MMA bijec Procházka znovu úřadoval. Knockoutoval japonského veterána

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z poslední porážky se poučil a už v ringu znovu řádil. Český MMA bojovník Jiří "Denisa" Procházka v neděli v japonské organizaci Rizin FF v hlavním utkání večera knockoutoval pětačtyřicetiletého domácího veterána Kazuyuki Fujita v prvním kole. "Zápas nebyl zas tak velká sekanice, jak jsem od toho očekával. Vždy je ale lepší se pořádně připravit i na 200 %, než to podcenit," zhodnotil utkání ve videu na své facebookové stránce.



Z posledních třinácti zápasů prohrál jen jeden. V prosinci nestačil rovněž v Rizinu na Muhammeda Lawala. Z poslední porážky se ovšem poučil a na zápas s japonským veteránem, který byl dlouhé roky i v organizaci Pride, se řádně připravil. A v zápase dominoval od první minuty, svého oponenta k ničemu nepustil.

"Za tím zápasem toho bylo víc, než se pak dá vidět třeba na záznamu. Tohle je jeden z těch zápasů, kterým předcházelo mnoho strastí a věcí kolem. Bylo to psychicky náročné, ale to už je jedno. Co bylo, to bylo, jedeme dál," burcuje třiadvacetiletý Procházka.

VIDEO: Podívejte se na Procházkův zápas s Fujitou:

I přesto, že po utkání přiznal, že mu nebylo úplně dobře. "Když jsem sem dorazil, tak na mě dolehla nějaká nemoc, takže to bylo těžké urvat i z tohoho hlediska," přiznal.

Nejlepší český bijec se do zápasu postavil po třech měsících. Do Japonska se na něj přijeli podívat i čeští fanoušci. "Jsem strašně moc šťastnej. Moc děkuju za podporu. Přijela jsem jedna parta i z Česka, měli i moje triko na sobě," neskrýval radost z podpory.

A kdy plánuje další souboj? "Další zápas tady v Rizinu bude v srpnu nebo v září a bude mu přecházet pořádná příprava," řekl Procházka.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud