10. února 2014 • 20:45

Olympiáda ONLINE: Hokejistům síla nechybí. Češi na tréninku rozbili plexisklo

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během pondělního programu na zimní olympiády v Soči se z českých sportovců už do akce zapojila například sjezdařka Šárka Strachová, na trať vyběhnou také biatlonisté Soukup, Moravec, Šlesingr, Krčmář a Krupčík, do dějiště her také přilétají hokejisté ze zámoří. Průběh čtvrtého dne ZOH v Soči sledujeme ONLINE na iSport.cz.



AKTUALIZOVAT

20:01 Jak vypadalo složení útoků na tréninku české reprezentace? Jágr - Plekanec - Červenka , Voráček - Krejčí - Palát , Nedvěd - Eliáš - Erat a Frolík - Novotný - Michálek .

Jaromír Jágr během prvního tréninku na olympijském turnaji v Soči
Jaromír Jágr během prvního tréninku na olympijském turnaji v Soči

19:30 Americký bobista Johnny Quinn už má v Soči za sebou dva nezapomenutelné zážitky, a to ještě nezávodil. Třiatřicetiletý reprezentant, jenž se v den zahájení zabouchl v koupelně, tentokrát uvázl ve výtahu. Ze zatím poslední pasti se ale dostal bez toho, že by něco zničil.

18:18 Před chvílí začal v Soči trénink českých hokejistů. Výběr Aloise Hadamczika se tak dostal na led v dějišti olympijských her poprvé v kompletní sestavě.

16:36 Česko slaví další medaili! Biatlonista Ondřej Moravec vybojoval stříbro ve stíhacím závodě na 12,5 kilometru.

16:29 Pořadatelé v Soči vyslyšeli stížnosti řady snowboardistů a rozhodli se upravit nebezpečnou U-rampu. Kvůli tomu byly dnes ve středisku Krasnaja Poljana o několik hodin odloženy tréninky.

14:24 Alexandr Ovečkin a spol už jsou na ledě v Soči. S celý týmem chystají focení. Takhle je zachytil zámořský novinář Pierre LeBrun.

12:56 Šárka <person class="celebrity" person_id="2311">Strachová skončila díky nejrychlejšímu času ve slalomu devátá v olympijské superkombinaci, závod vyhrála Němka Maria Höflová-Rieschová.

Foto 

12:53 Hokejová reprezentace je v dějišti olympijských her v Soči kompletní. K hráčům působícím v Evropě se dnes připojilo všech 17 posil ze zámořské NHL.

12:42 Alexandr Ovečkin už si na Twitteru vystavil své nové brusle připravené speciálně pro Hry.

12:35 V Soči už je i <person class="celebrity" person_id="34">Jaromír Jágr , VIDEO s odjezdem na hotel najdete ZDE.

12:19 Redaktor Miroslav Horák vysvětluje, proč ruští hokejisté neposkytují rozhovory.

11:55 Mezinárodní olympijský výbor zakázal sportovcům uctít během her v Soči památku předloni zesnulé freestylové lyžařky Sarah Burkeové. Někteří, jako například australská snowboardistka Tora Brightová, měli v úmyslu nastoupit se speciálními nálepkami. Kanaďanka Burkeová zemřela v lednu 2012 v 29 letech na následky zranění, která utrpěla při tréninku. Brightová si na její památku na snowboard a helmu nalepila její fotografii. "Olympijský výbor to ale považuje za politické gesto, takže to zakázal," poznamenala australská reprezentantka.

Napomenutí od MOV si vysloužily i norské běžkyně na lyžích. Důvodem byly černé pásky na rukách, se kterými nastoupily do sobotního skiatlonu. Marit Björgenová a spol. se tak rozhodly vyjádřit podporu reprezentační kolegyni Astrid Uhrenholdtové Jacobsenové, které v pátek nečekaně zemřel bratr.

11:48 V Soči už je také kapitán hokejového týmu <person class="celebrity" person_id="2079">Tomáš Plekanec .

11:25 Rychlobruslař na krátké dráze Vojtěch Loudín nepostoupil v Soči do semifinále na 1500 m. V rozjížďce byl pátý ze šesti a OH pro něj skončily.

10:23 Bývalý mistr světa v jízdě v boulích Guilbaut Colas přišel kvůli zranění o start na olympijských hrách, po nichž po tříletém trápení s bolavými zády toužil. Francouzský lyžař si v předvečer dnešního závodu přetrhl v Krasné Poljaně při tréninku zkřížený vaz v koleni.

10:06 Bezpečnost na ZOH zblízka prozkoumal redaktor Ivo Pospíšil.

09:56 V dějišti Her už jsou i Alexandr Ovečkin a Sidney Crosby. Nechybí ale i první várky českých hokejistů. Na video se můžete podívat ZDE.

09:44 Největší hvězda národního týmu <person class="celebrity" person_id="34">Jaromír Jágr dorazil do Soči.


09:32 Šárka <person class="celebrity" person_id="2311">Strachová je na OH po sjezdu do superkombinace 25., před slalomem ztrácí na vedoucí Julii Mancusovou z USA 3,83 s. Klára Křížová je 18. Více informací ZDE.

08:39 Redaktor deníku Sport Zdeněk Janda pečlivě monitoruje hokejové dění.

 

08:15 První pozdrav ze Soči zaslal i hokejista a domácí modla Alexandr Ovečkin.

08:00 Startuje Superkombinace žen. První přichází na řadu sjezd, třiadvacátá v pořadí se na trati objeví letošní česká vlajkonoška Šárka <person class="celebrity" person_id="2311">Strachová , o deset míst později startuje Klára Křížová. ONLINE ze závodu sledujte ZDE.

07:32 Vítáme vás u pondělního souhrnného olympijského online přenosu. Veškeré zajímavosti ze Soči, výsledky, nebo postřehy redaktorů deníku Sport, kteří jsou přímo v dějišti Her, sledujte zde. Už brzy se navíc můžete těšit na Super kombinaci žen, která i se třemi českými nadějemi startuje v 08:00.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud