17. ledna 2011 • 22:16

Řepka: S tátou a sestrami mám špatný vztah

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Řepka poznal svého vlastního otce a dvě sestry v pozdějším věku. Kdo by však čekal šťastné rodinné vztahy, ten je na omylu. Sparťanský obránce přiznává, že se s nimi nepohodl, protože mají jiné názory na život.



Řepka ve své nové knize Rebel, kterou teprve v pondělí pokřtil, popisuje svého biologického otce Petra Vokáče jako skvělého prvoligového fotbalistu. Zahrál si například za Duklu či Bohemku.

Matku Tomáše Řepky však potkal během hostování ve Zlíně (tehdy v Gottwaldově), kde se Helena Švecová učila. „Tam se poznali a vznikl jsem z toho já,“ vypráví Řepka v knize.

Podrobnosti prý neví, protože dohromady se jeho rodiče nikdy nedali. „Táta odjel zpátky do Prahy a maminka do Brumova-Bylnice,“ řekl.

Později se ale o otci dověděl, ale mnohem větší překvapení mu připravily sestry, o kterých léta nevěděl. „Bylo to zvláštní a hlavně úplně nečekané,“ vzpomíná Řepka.

Tomáš Řepka na křestu své knihy RebelFoto Blesk Martin Sekanina


Co se stalo? „S Baníkem jsme hráli na Slavii, rok už si nepamatuju. Po zápase jsem šel do autobusu a spoluhráči mi říkali, abych vylez ven, že na mě čekají dvě holky. Myslel jsem si, že si dělají prču. Ale opravdu tam stály dvě hezký holky. Když mi řekly, že jsou moje sestry, nevěřil jsem jim.“

Řepka si myslel, že jde o nějaký vtip. Pak ho ale mladší sestry přesvědčily. „Doteď nevím, jak táta dokázal, že jsme se všichni narodili v lednu,“ směje se.

Obě sestry, stejně jako Řepka starší, momentálně žijí v Praze. Řepka však v knize přiznává, že se s nimi moc nestýká a nechává za větou tři tečky. Co přesně znamenají, prozradil na pondělním křtu.

„Náš vztah je špatný, nevídáme se. Mají jiné názory na život než já. Stejně tak jsem na tom s otcem. Sestry jsou pro mě normální holky,“ vysvětlil Řepka.

Kapitán Sparty představil svou autobiografii
Kapitán Sparty představil svou autobiografii

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud