21. července 2015 • 20:04

Zbavím box Klička! Má charisma jako spoďáry, řádil vyzyvatel Fury

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud by jejich říjnový duel odpovídal sebevědomým výrokům Tysona Furyho na úterní tiskové konferenci, má se boxerský svět na co těšit. Šestadvacetiletý vyzyvatel Vladimira Klička v boji o titul profesionálního mistra světa v těžké váze se toho nebál. Minimálně slovně.



„Mám zájem o všechny pásy, které tady máš. Je má osobní mise, aby se tě těžká váha konečně zbavila,“ vyřvával šestadvacetiletý Fury na Klička, který bude 24. října na fotbalovém stadionu v Düsseldorfu obhajovat mistrovské pásy organizací WBA, WBO, IBF a IBO.

206cm vysoký Brit Tyson Fury stojí nad Vladimirem Kličkem při jejich tiskové konferenci před říjnovým zápasem o titul mistra světa
206cm vysoký Brit Tyson Fury stojí nad Vladimirem Kličkem při jejich tiskové konferenci před říjnovým zápasem o titul mistra světa

Vladimir Kličko poslouchá velkohubá prohlášení svého vyzyvatele Tysona Furyho (vpravo)Foto EPA
„Jsi nudný. Tvůj styl bouchnout a držet znamená, že celá Evropa tě chce vidět zmláceného a celý svět taky uvidí, jak dostaneš naloženo. Sledovat tě není vzrušující ani zábavné. Já jsem nová krev naší váhy, ty jsi starý chlap,“ nebral si servítky dosud neporažený Brit, který má bilanci 24 vítězství (z toho 18krát K.O.).

„Máš asi tolik charismatu jako moje spoďáry – nula,“ tepal 206 centimetrů vysoký Fury neohroženě do Klička. Ten se při Furyho litanii smál, párkrát se pokoušel něco říci do mikrofonu, ale britský drzoun ho moc nepouštěl ke slovu. Nakonec jen nevěřícně zíral.

„Tenhle kluk je tak zábavný. Zpívá, tancuje, je to v pohodě chlapík. Dělá různé věci, které mají lidi rádi. Nebo je nenávidí,“ prohlásil Kličko, když Brit konečně na chvíli zmlknul. „Někdo tě zbožňuje, někdo říká, že tě nemůže vystát. To je dobře,“ podotkl ještě obhajující šampion, který naposledy prohrál před 11 lety.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud