20. dubna 2017 • 11:09

Kdo chybí ve Stanley Cupu? Český bijec i hrdina loňského finále

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdé boje o Stanley Cup pokračují. Do zápasů se však nedostanou některé z hvězd ligy, které zužují zdravotní problémy. Do svých sestav s nimi nemůžou počítat ani hráči Sazka Fantasy. V článku se podívejte, kterým hráčům NHL se vyhnout. 



Matt Murray, Pittsburgh, 10 milionů

Jednička Penguins se zranila při rozbruslení před prvním zápasem play-off. Pro Pittsburgh šlo o nepříjemnou zprávu, právě mladý brankář byl klíčem pro loňský zisk Stanley Cupu. V prvním kole proti Columbusu ho zatím úspěšně nahradil Marc – André Fleury, který si připsal ze 4 zápasů 3 výhry. Čísly však patří k horším brankářům, kteří do play-off zasáhli. Na brankáře Pittsburghu momentálně nevsázejte.

Zach Werenski, Columbus, 9,9 milionů

Citelná ztráta pro Columbus. Nováček letošní sezony vlítl do NHL jako uragán a z pozice obránce obsadil 6. místo v bodování týmu. I proti silnému Pittsburghu se dokázal gólově prosadit, pak ale obdržel ránu pukem do obličeje a v letošní sezoně si díky zlomenině lícní kosti nezahraje. Velká škoda i pro hráče Sazka Fantasy.

Kris Letang, Pittsburgh, 11,5 milionů

Penguins zužijí zranění. Právě Letangova absence by mohla být nejcitelnější. Bodového obránce je škoda, v základní části posbíral v 41 zápasech 34 bodů. To je v přepočtu na fantasy body skvělá bilance. Hráči s ním však nemůžou počítat, jeho návrat je zatím v nedohlednu.

Sestavte si vlastní tým z hvězd NHL a hrajte o super ceny každý den!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Roman Polák, Toronto, 8,5 milionů

To český bijec určitě není největším oblíbencem hráčů Sazka Fantasy. Ale jeho zranění je pro Toronto velmi nepříjemné, čehož jsou si vědomi největší hvězdy týmu včetně Austona Matthewse. Místo něj se do hry vrátil obránce Nikita Zajcev, který posbíral v základní části strašidelných 22 záporných bodů v tabulce pravdy. Tady je prostor pro střelce Washingtonu.

Miguel991 s cenou pro vítěze Sazka Fantasy Miguel991 s cenou pro vítěze Sazka FantasyFoto Sazka

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud