24. července 2009 • 22:22

Rozehnal do Hamburku? Jasno bude v pondělí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až v pondělí se podle všeho rozhodne o budoucnosti českého fotbalového reprezentanta Davida Rozehnala, možné posile bundesligového Hamburku z Lazia Řím. Podle hráčova manažera Pavla Zíky dojde po víkendu k finální schůzce mezi oběma stranami v italské metropoli.



"A pokud k podpisu opravdu dojde, tak by se David rovnou přesunul do Hamburku," řekl Zíka ČTK. "V současné době jsou kluby dohodnuty, ale to byly už jednou," dodal.

Lazio už jednou přestup zamítlo, protože nemělo za stopera české reprezentace náhradu. Hamburk ale navýšil nabízenou částku, navíc Lazio se přiblížilo dohodě s uruguayským obránce Diegem Luganem z Fenerbahce.

Rozehnal má v Římě smlouvu do roku 2012. Německý klub si ho vyhlédl jako náhradu za zraněného brazilského stopera Alexe Silvu. Devětadvacetiletý reprezentant má za sebou také angažmá v Bruggách, Paris St. Germain a Newcastlu. V Hamburku by se stal spoluhráčem reprezentačního kolegy Davida Jarolíma a mladého stopera Miroslava Štěpánka.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud