9. září 2015 • 15:20

Výhružky, že dám sudímu pěstí? Nesmysl, zlobí se vyloučený Jarolím

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Exligista David Jarolím nedohrál kvůli červené kartě zápas Středočeského přeboru, kdy jeho Vykáň prohrála se Semicemi 2:4. Záložník byl vyloučený po druhé žluté kartě po hodině hry a ještě teď je kvůli tomu vytočený. „Nic podobného jsem za svoji kariéru nezažil. Jsem rozhořčený ještě teď a doufám, že se všechno prošetří,“ vykládal bývalý hráč bundesligového HSV.



První žlutou mu sudí Aleš Suchý udělil podle zápisu za výrok: „Co to pískáš, vždyť je to roh.“ Jarolím v tomhle případě souhlasí, že sudího žádal, aby se šel zeptat gólmana soupeře, zda míč tečoval.

Pokud by ovšem na této úrovni arbitr tasil karty za podobné slovní projevy, nejspíš by si nestačil tresty zaznamenávat a brzy by nebylo s kým hrát.

Druhou žlutou pak sudí vytáhl za podle něj nahraný pád v pokutovém území, vše navíc při odchodu do kabin bývalý hráč bundesligového HSV údajně doplnil výhružkami. „Při odchodu mě vyhrožoval, že mi ji napálí pěstí,“ uvedl v zápisu Suchý.

I po pár dnech je podle tónu hlasu znát, že je David Jarolím naštvaný. „Při té situaci mě přepálili ve vápně,“ dušuje se. „Pro mě je tohle hodně smutné. Ve středu hrajeme s Boleslaví, v pátek jdu na rozlučku Jardy Blažka a pak se mi v sobotu na zápase, kdy si jdu zahrát, stane tohle. Je nesmysl, že bych sudímu vyhrožoval," vykládal současný funkcionář prvoligové Mladé Boleslavi.

"Z toho, co napsal rozhodčí do zápisu, jsem vytočený doteď,“ prohlašuje s tím, že soupeř byl v pohodě, ale duel nezvládl právě hlavní sudí. Jasno má i o tom, jak se zachová, když vyfasuje vyšší trest. „Jestli dostanu flastr, tak jsem dohrál."

Záložník David Jarolím odchází ze šatny a rozhlíží se po areálu ve Vykání.
Záložník David Jarolím odchází ze šatny a rozhlíží se po areálu ve Vykání.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud