20. září 2013 • 04:20

Čtvrtá trefa rozjetého Kadlece. Od obránců to bylo hloupé, hodnotil Fenin

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Česká posila řádí! Václav Kadlec pokračuje v úžasném začátku nového angažmá ve Frankfurtu. Ve čtyřech zápasech už čtyřikrát slavil gól, naposledy otevřel skóre v Evropské lize proti Bordeaux (3:0).



MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 9. • 19:00
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
3:0
ONLINE
19. září
19:00
FC Girondins de Bordeaux
FC Girondins de Bordeaux
Góly

Domácí: 4. Kadlec, 16. Russ, 52. Djakpa

Hosté:

Sestavy

Domácí: Trapp – Jung (C), Zambrano, Anderson, Djakpa – Aigner, Rode (69. Celozzi), Russ, Barnetta, Inuj (46. Flum) – Kadlec (81. Lakić).

Hosté: Carrasso (C) – Faubert (46. Chalmé), Henrique, Bréchet, Orban – Traoré, Biyogo Poko (69. Ben Khalfallah), Sertic, Maurice-Belay (64. Poundjé) – Rolán, Jussiê.

Náhradníci

Domácí: Wiedwald, Lanig, Schröck, Flum, Joselu, Lakić, Celozzi

Hosté: Olimpa, Chalmé, Poundjé, Obraniak, Ben Khalfallah, Bellion, Diabaté

Karty

Domácí: Russ, Celozzi

Hosté: Orban (č), Rolán, Traoré

Rozhodčí

Marriner – Burt, Long (všichni ENG)

Stadion

Frankfurt Stadion, Frankfurt am Main

"Czech mate: Vaclav Kadlec scored - again!" svítil popisek u fotky slavícího Kadlece na anglické verzi oficiálních stránek klubu. Ve Frankfurtu si Kadlec buduje výsostné postavení, s průměrem jeden gól na zápas se skvěle zapsal u fanoušků, v týmu i u kouče Armina Veha.

Svou bilanci Kadlec vylepšil v prvním utkání základní skupiny Evropské ligy. Jednadvacetiletý útočník v evropských pohárech poprvé nastoupil v novém dresu (v play off nemohl hrát kvůli předchozímu angažmá ve Spartě) a potvrdil skvělou formu z posledních týdnů.

Na gól tentokrát Kadlec potřeboval jen čtyři minuty. V hraničním postavení na pomezí ofsajdu se k němu dostal balon po vyhrané hlavičce Aignera. Kadlec neváhal, prásknul do míče a neomylně zavěsil.

"Rozhodčí to vyřešil správně, také bych tuhle situaci pouštěl. Drbat hlavu si mohou hráči Bordeaux, od jejich obránců to bylo hloupé," hodnotil Kadlecův gól ve studiu TV Fanda Martin Fenin, bývalý útočník Frankfurtu dnes působící ve Slavii.

Německý tým pak přidal ještě dvě branky, navíc od 61. minuty hrál proti oslabenému soupeři, když dostal červenou Orban. Kadlec vydržel na hřišti do 80. minuty.

"Definitivně se nám vyplatilo, že jsme o něj takovou dobu usilovali. Je talentovaný a má všechny předpoklady být výjimečným fotbalistou. První zápasy v bundeslize to jen dokázaly," chválil českého forvarda trenér Armin Veh už před zápasem s Bordeaux.

Kouč svou vytouženou posilu bude jistě vychvalovat dál. Kadlec je momentálně nejlepším střelcem týmu a do nového kolektivu zapadl zatím skvěle.

Takhle pálí Kadlec! Exsparťanský útočník se ve Frankfurtu chytil báječně, skóroval i v Evropské lize proti Bordeaux
Takhle pálí Kadlec! Exsparťanský útočník se ve Frankfurtu chytil báječně, skóroval i v Evropské lize proti Bordeaux

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud