28. srpna 2014 • 12:40

To je zákon Sparty! Neustupovat, nevzdávat se, vzkázali fanoušci

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Neustupovat, nevzdávat se. To je zákonem Sparty.“ Takový transparent vítal ve středu vpodvečer fotbalisty českého mistra na Letné při tréninku před odvetou 4. předkola Evropské ligy proti Zwolle.



Takhle kritický zápas už fotbalisté Sparty dlouho nehráli. Vlastnosti, které jsou podle fanoušků zákonem klubu z Letné, tak budou rozhodně potřebovat. A také je ukázat.

Sparta si z Nizozemska přivezla nadějnou remízu 1:1, ale Zwolle už tam ukázalo, jak umí být nebezpečné. „Z celého mužstva cítím obrovské odhodlání, protože víme, jak hrozně je to pro nás a pro celou Spartu důležitý zápas,“ řekl pro SpartaTV Kamil Vacek.

Zápas pravdy pro Spartu. Tlak cítím, je si vědom Lavička
Video se připravuje ...

„Samozřejmě že s podporou fanoušků to pro nás může být o něco jednodušší. Byl jsem hodně rád, že odveta je na Letné a ať se ten zápas bude vyvíjet jakkoliv, tak tohle je naše výhoda,“ prohlásil Bořek Dočkal.

„Věřím, že s podporou fanoušků půjdeme nejen za postupem, ale i za vítězstvím,“ dodal záložník.

„Chtěl bych, aby byla vyprodaná Letná, protože to je pro nás hrozně motivující, obrovsky nás to žene dopředu a s jejich podporou jsme daleko silnější. Doufám, že všichni vědí, o co my teď hrajeme, že všichni, včetně nás i fanoušků uděláme všechno pro to, abychom ten zápas zvládli a mohli jsme tu slavit,“ přidal své přání za všechny sparťany opět Vacek.

Trenér Zwolle: Nejsme turisté, Spartě vstřelíme dva góly
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud