30. září 2016 • 04:56

De Boera naštval druhý gól od Sparty. Byli jsme jako žáčci, uznal Melo

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohra na Spartě, po dvou zápasech nula bodů. Největší favorit skupiny K zůstává v Evropské lize hodně za očekáváním. Trenér Interu Milán Frank de Boer byl z výkonu týmu, který přitom nedávno porazil v Serii A mistrovský Juventus, hodně rozmrzelý. Za vším po porážce 1:3 viděl především ledabylé nasazení svých hráčů. „Můžete řešit taktiku, jak chcete, ale když není správný přístup, nic nezmůžete," řekl bývalý nizozemský reprezentant.



Hlavně první poločas favoritovi v Praze vůbec nevyšel. „Zejména před přestávkou jsme ukázali velice špatný přístup. Inkasované góly od nás byly dárek pro Spartu,“ hodnotil De Boer kriticky výkon Interu.

Nejvíc rozmrzelý byl ze situace před druhým gólem Václava Kadlece. Obrana při standardní situaci zcela propadla a nechala střelce Sparty zcela osamoceného před brankářem Handanovičem. „Není možné dostat takový gól. Nemělo to vůbec nic společného s profesionálním přístupem k fotbalu,“ zlobil se.

V tom mu dal za pravdu záložník Felipe Melo. „Než jsme se Spartou začali hrát, už jsme prohrávali 0:2. Při druhém gólu jsme si počínali jako žáčci. Byla to kolektivní chyba.“

Přání vyhrát v této sezoně celou Evropskou ligu, o němž mluvil De Boer na předzápasové tiskové konferenci, se nyní jeví hodně nereálně. "Musíme pochopit, že zápasy v Evropě nejsou snadné. Je nutné hrát každý zápas, jako kdyby to bylo derby s AC. A to se nám nedaří,“ shrnul Melo, co se mu se spoluhráči nedaří.

Holoubek: Zdálo se mi, že dá Kadlec hattrick, pro Dočkala mám respekt
Video se připravuje ...

Zápas proti Interu může být odrazový můstek k lepší budoucnosti, tvrdí Sáček
Video se připravuje ...

Václav Kadlec: Pomohla nám dobře zvolená taktika
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud