24. května 2013 • 17:21

Finalisté LM už jsou v Londýně, Götzeho letenka zůstala na stole

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Fotbalová Liga mistrů v sobotu večer vyvrcholí historicky prvním německým finále mezi Borussií Dortmund a Bayernem Mnichov. V Londýně aktuálně probíhají poslední přípravy a v pátek do města přiletěly týmy obou účastníků. Mezi fotbalisty však chybí jedna velká hvězda. Zraněný dortmundský záložník Götze neodcestoval s týmem a na místo finálového klání by měl dorazit až zítra.



Letenka pro něj byla připravena, na odbavovacím pultíku však zůstala ležet nevyzvednutá. Götze zůstal ještě v Německu, podle webu Bild.de proto, že potřeboval podstoupit akutní zákrok u zubaře.


Je však zároveň možné, že Götzeho odstavil sám klub, aby na sebe hráč v citlivé době předzápasové přípravy nestrhával nechtěnou pozornost. Mezi fanoušky Dormundu je totiž v současnosti nepřítelem číslo 1. Dvacetiletý talent si je proti sobě popudil, když před měsícem oznámil, že po sezoně posílí právě nenávidněný Bayern Mnichov.

Letenka pro Maria Götzeho zůstala nevyzvednutaFoto EPA

Do finále navíc Götze stejně nemůže nastoupit, protože posledních několik týdnů léčí zraněný stehenní sval. Své spoluhráče by tak mohl maximálně podporovat z lavičky.

Utkání začne na londýnském stadionu Wembley v sobotu ve 20:45, hlavním rozhodčím bude Ital Nicola Rizzoli.

Dante po příjezdu na týmový hotel v Londýně
Dante po příjezdu na týmový hotel v Londýně

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud