1. října 2014 • 11:20

Scholes a Ferdinand si rýpli do rivala: Fans City radši sledují vaření

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spousta prázdných sedaček na Etihad Stadium, domovském stánku fotbalistů Manchesteru City, dost zaskočila legendárního Paula Scholese, který pro televizi ITV komentoval duel Ligy mistrů mezi Citizens a AS Řím.



„Fanoušci musí stát za svým týmem, který potřebuje vytvořit speciální atmosféru pro evropské poháry,“ prohlásila legenda městského rivala United.

„Já jsem měl to štěstí, že jsem mohl hrát na Old Trafford a vždycky jsme mluvili o atmosféře úterního večera, speciální atmosféře, kdy lidi spustí ohlušující řev, jen když vyjdete na trávník rozcvičit se,“ vzpomínal Scholes.

„A tady jsou ve čtvrt na devět prázdné sedačky,“ ptal se před zápasem užasle s pohledem na poloprázdné tribuny. Podle Scholese si fanoušci City neuvědomují, jaké štěstí mají.

„Mají tým, evidentně mají hráče, kvalita tady rozhodně je, ale uvědomují si fanoušci, jaké štěstí mají, že jsou v téhle soutěži? Nezdá se mi,“ divil se Scholes.

Velmi pomalu se plnící tribuny Etihad Stadium před zápasem Manchesteru City s AS Řím
Velmi pomalu se plnící tribuny Etihad Stadium před zápasem Manchesteru City s AS Řím

Podobným směrem uvažovala i další legenda United, Rio Ferdinand. „Mimochodem, kolik prázdných míst je na zápase City – AS Řím… Velký zápas v Lize mistrů - a fanoušci radši doma sledují Ramseyho kuchyni nebo něco,“ napsal si na svůj twitterový účet a ještě doplnil: „Rozšiřovat stadion proč? Pro koho???“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud