26. srpna 2015 • 21:12

Postup a kopanec mezi nohy! Útočník Celtiku napálil hráče Malmö

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle muselo bolet! Útočník Celtiku Glasgow Leigh Griffiths neudržel v odvetě čtvrtého předkola Ligy mistrů s Malmö (0:2) nervy a nakopl obránce švédského týmu Antona Tinnerholma přímo mezi nohy do choulostivých míst. Ukrutnou bolest obránci alespoň zpříjemnil postup do základní skupiny. Malmö totiž dokázalo smazat ztrátu z prvního zápasu (2:3) a raduje se z postupu.



V prvním utkání nastřílel Leigh Griffiths švédskému týmu dva góly, ale v odvetě vyšel střelecky naprázdno. Navíc mu ještě ujely nervy a může být rád, že ho rozhodčí neposlal předčasně do sprch.

Vše se seběhlo během prvního poločasu, kdy švédský celek vedl nad Celtikem 1:0 a držel postupový výsledek. Útočník skotského týmu chtěl pospíchat s rozehrávkou a při snaze vzít Tinnerholmovi míč, udeřil obránce kolenem do choulostivých míst.

VIDEO: Griffiths nakopl Tinnerholma do rozkroku

Čtyřiadvacetiletý bek Malmö se ihned s bolestivou grimasou skácel k zemi, zatímco na Griffithse se vrhli jeho spoluhráči. Srbský sudí Milorad Mazič však zákrok skotského útočníka ocenil pouze žlutou kartou.

Na hráče Celtiku si přitom švédští fotbalisté stěžovali už po prvním zápase. "Jsou to prasata, všichni, tak to prostě je," rozčiloval se brankář Johan Wiland. A odnesl to i pětadvacetiletý Skot. „Leigh Griffiths, jak to říct, choval se jako dítě, pořád někoho tahal za dres,“ dodal švédský brankář.

Po jeho excesu ve druhém utkání se zřejmě nestačil znovu divit. Nakonec se však z postupu do milionářské soutěže těšili právě švédští hráči. Na Celtic zbyla základní skupina Evropské ligy.

Zklamaný Virgil van Dijk po zápase s Malmö.
Zklamaný Virgil van Dijk po zápase s Malmö.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud