9. března 2017 • 10:48

Barceloně se klaní svět. Sýkora poslal fanoušky do děr, Lineker řádil

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten večer zasáhl skoro každého fotbalového fanouška. Barcelona proti PSG otočila stav 0:4, osmifinálového soka v Lize mistrů doma rozstřílela 6:1 a dokázala jeden z největších obratů sportovní historie. Někteří zdůrazňují chyby rozhodčího, jiné osobnosti přející katalánskému klubu se zase fenomenálním závěrem nechaly absolutně strhnout. Podívejte se na vybrané reakce známých tváří, které okamžitě po utkání začaly plnit sociální síť Twitter.



Slávistický záložník Jan Sýkora je evidentně fanouškem Barcelony. "Doufám, že lidí, kteří po zalezli do děr po prvním zápase, tam také zůstanou a nebudou vylézat," napsal na Twitter po bláznivém utkání.

Ve studiu britské stanice BT bylo při zápase Barcelony s PSG veselo. Takhle strhující závěr prožívali experti a anglické fotbalové legendy Gary Lineker, Michael Owen a Rio Ferdinand. 

Obránce Dukly Jakub Podaný měl po brance Cavaniho jasno, v tu chvíli naděje Barcelony zmizely v mlze. Na konci zápasu se ale český fotbalista musel omlouvat...

 

SESTŘIH Ligy mistrů: Barcelona - PSG 6:1. Úžasná jízda i sporné penalty
Video se připravuje ...

Na velký fotbalový večer reagovalo nespočet fanoušků i dalších známách fotbalových osobností. V následujících tweetech nabízíme vybrané reakce včetně samotných aktérů strhujícího duelu na Camp Nou.

"Největší fotbalová obrat," napsal někdejší obránce Manchesteru United Rio Ferdinand, který utkání komentoval ve studiu prio britskžý televizní kanál BT Sport.

Náladu přímo z kabiny Barcelony vystihl záložník Arda Turan. "Můžete to nazývat fotbalovým týmem, my tomu říkáme 'Barca'. Můžete to nazvat zázrakem, my tomu říkáme 'normálka', uvedla turecká hvězda, která do utkání naskočila v 65. minutě.

Strhnout zápasem se ve studiu BT Sport nechal i fotbalový expert Gary Lineker. "Opravdu neuvěřitelné. Největší zápas ze všech," popsal své bezprostřední pocity.

"Gratuluji Barceloně. Potrestala strach PSG," okomentoval utkání trenér Evertonu a bývalý skvělý stoper Barcelony a nizozemské reprezentace Ronald Koeman.

S gratulací přispěchal i francouzský záložník Sevilly Samir Nasri. 

Na památný večer bude vzpomínat i někdejší útočník Liverpoolu, Realu Madrid a Manchesteru United Michael Owen, který utkání komentoval pro kanál BT Sport.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud