7. července 2014 • 14:20

Komety na MS: TOP 5 hráčů, za které teď kluby nabízejí miliony

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdyby nebyli dostatečně kvalitní, na MS ve fotbale by se jistě nepodívali. I přesto svými skvělými výkony překvapili nejen fanoušky, ale především velkokluby po celé Evropě. James Rodríguez či Bony Wilfried jsou aktuálně pořádně horkým zbožím a ve vzduchu létají stovky milionů až miliardy. Nabízíme pětici těch, kteří na MS v Brazílii zazářili úplně nejvíce a jejich možné nové štace.



James Rodríguez

Současný klub: Monako
Zájemci: Real Madrid
Žádaná cena: 1,9 miliardy korun

Teprve dvaadvacetiletý kolumbijský kanonýr svými výkony na šampionátu uhranul všechny experty i fanoušky. Ač povoláním záložník, má James Rodríguez i po vyřazení svého týmu ve čtvrtfinále velkou šanci, že bude nejlepším střelcem MS. V pěti zápasech nasázel 6 gólů.

Rodríguez je kmenovým hráčem Monaka, které ho před rokem koupilo z FC Porta za tučných 45 milionů eur (1,2 miliardy korun). Francouzský klub nechce svůj klenot ztratit, ovšem odolávat zájmu Realu Madrid nebude snadné. Vždyť už vedení Monaka oznámilo, že žádný hráč není neprodejný.

Bony Wilfried

Současný klub: Swansea
Zájemci: Arsenal, Liverpool, Everton, Tottenham
Žádaná cena: 810 milionů korun

Útočník Pobřeží slonoviny byl po výborných výkonech ve Swansea žádaným zbožím již před mistrovstvím světa. Na něm ovšem jeho cena ještě výrazně stoupla. I legendární kanonýr Thierry Henry přiznal, že se mu Bonyho výkony zamlouvají.

Bývalý útočník pražské Sparty dokázal, že je střelcem z povolání. Ve třech zápasech svého týmu dal 2 branky. Teď se o něj v Anglii strhne doslova rvačka. Zájem mají zvučné kluby.

Alexis Sánchez

Současný klub: FC Barcelona
Zájemci: Juventus, Arsenal, Liverpool, Manchester United
Žádaná cena: 1,3 miliardy korun

Že je chilský útočník kvalitním hráčem, to se vědělo už dávno. Jinak by si ho do svého týmu určitě nevybrala Barcelona. V katalánském týmu byl ale přeci jen brzděn geniálním Messim i talentovaným Neymarem. Často tak zahříval lavičku.

Na šampionátu ovšem Alexis Sánchez ukázal, že mu není cizí ani primární role. Svými výkony v dresu Chile nadchnul, k tomu přidal dva důležité góly a jednu asistenci. Není překvapením, že se o něj zajímají velké kluby, které mu nabízejí výraznější roli než Barcelona.

Divock Origi

Současný klub: Lille
Zájemci: Liverpool
Žádaná cena: 310 milionů korun

Teprve devatenáctiletý talentovaný útočník Belgie byl příjemně překvapen vůbec pozvánkou na závěrečný turnaj. O to větší šok nastal, když se stal po nepřesvědčivých výkonech Romela Lukakua útočníkem číslo jedna.

Divock Origi se s těžkou rolí ovšem popasoval více než dobře. Týmu mimo jiné vystřelil v poslední minutě důležité vítězství s Ruskem. Po tomto zásahu mu gratulovala i belgická královna. Anglické deníky spekulují, že jeho kmenový klub Lille již přijal nabídku Liverpoolu.

Guillermo Ochoa

Současný klub: Bez angažmá
Zájemci: Arsenal, Atlético Madrid, Lille, Inter Milán, AS Řím
Žádaná cena: Zdarma

Vůbec za největšího skokana se může považovat brankář Mexika Ochoa. Do šampionátu vstupoval s tím, že si potřebuje vychytat nové angažmá. Smlouva ve francouzském Ajacciu mu skončila a klub se ji rozhodl neprodloužit.

Vedení Ajaccia si nyní musí trhat vlasy na hlavě! Ochoa předváděl na celém šampionátu fantastické výkony, černé vzpomínky na něj mají především Brazilci. Nabídkami se nyní může gólmanský objev přehrabovat.

James Rodríguez zářil během celého šampionátu, o jeho služby se zajímá Real Madrid
James Rodríguez zářil během celého šampionátu, o jeho služby se zajímá Real Madrid

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud