25. května 2016 • 06:09

Nejrychlejší kopačky Nike Mercurial. Vystihují moji povahu, tvrdí Ronaldo

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

S blížícím se fotbalovým mistrovstvím Evropy odhalila značka Nike novou kolekci Spark Brilliance, v rámci které se poprvé představí i kopačky Mercurial. Tato bota byla stvořena pro maximální rychlost a absolutní přizpůsobení tvaru vaší nohy.



„Při návrhu kopaček Mercurial jsme se snažili propojit všechny aspekty rychlosti a dokonaléhodesignu, abychom vytvořilitu nejrychlejší botu, cose kdy proběhla po fotbalovém hřišti,“vysvětluje designér kolekce Nike Football Jeongwoo Lee.

Inovativní anatomická podrážka přesně kopíruje přirozený tvar vaší nohy a zároveň eliminuje veškeré nedostatky předchozích modelů. Protiskluzový systém nových kopaček Mercurial byl předělán tak, aby zajistil ještě větší rychlost.

Tým designérů, který se na návrhu těchto bot podílel, vyzkoušel nepřeberné množství různých tvarů a vzorů této protiskluzové podrážky, až došel k ideálnímu tvaru především pro tyhráče,kteří své výkony stavějí zejménana rychlosti. Podrážkaje navíc o 40% lehčí než dříve.

„Tyto boty přesně vystihují moji povahu. Jsem agresivní a přímočarý hráč,“říká Cristiano Ronaldo, pro kterého jsou nové Mercurial jako stvořené. Budou k dostání již od 28. května. Celou kolekci najdete od 31.května na www.nike.com

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud