24. června 2016 • 12:15

Vardy řešil přestup na EURO a naštval Anglii. Manželka žádá omluvu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Jamie Vardy dává vedení anglické reprezentace pořádně zabrat. Během právě probíhajícího EURO ve Francii stihl nejdříve šokovat fanoušky, když měl nakročeno do Arsenalu a následně přišel další zvrat, když náhle prodloužil smlouvu v Leicesteru. Ačkoliv se zdá, že nic vážného neprovedl, trenér Roy Hodgson se zlobí. Devětadvacetiletý střelec měl totiž dát Albionu své slovo, že veškerá jednání o své budoucnosti nechá až po skončení šampionátu.



Kdo nastoupí v osmifinále proti Islandu? Jaká bude taktika? Postoupí Anglie do čtvrtfinále? Tyhle otázky se kolem anglické fotbalové reprezentace na turnaji ve Francii neřeší.

V posledních dnech bylo nejvíce živo kolem útočníka Jamieho Vardyho . Ten totiž odmítl přestup do Arsenalu a rozhodl se pro setrvání v Leicesteru, se kterým v uplynulé sezoně senzačně vyhrál Premier League. Jeho jednání mezi londýnským klubem a „foxes“ však provázely vášnivé diskuse mezi fanoušky.

A to se vedení anglické reprezentace vůbec nelíbilo. Vardy měl dát před EURO slib, že nebude řešit svoji budoucnost během turnaje a bude se plně soustředit na reprezentační povinnosti.

Trenér Roy Hodgson v diskusi s útočníkem Jamiem Vardym
Trenér Roy Hodgson v diskusi s útočníkem Jamiem Vardym

Jenže se tak nestalo. „Leicester se dohodl se zástupci Jamieho Vardyho na prodloužení smlouvy,“ šokoval úřadující mistr anglickou Fotbalovou asociaci svým nečekaným oficiálním prohlášením. „Jamie se bude nadále soustředit pouze na povinnosti s národním týmem na šampionátu ve Francii a nebude poskytnuto žádné další vyjádření až do konce turnaje,“ dodal pro jistotu klub.

Nicméně podle zpráv z Ostrovů by toto Vardyho rozladění od EURO nemělo mít vliv na pondělní duel proti Islandu, která rozhodne, zda se Angličané posunou v turnaji do čtvrtfinále, či zamíří zpátky domů.

Manželka chce omluvu od fanoušků

V době, kdy byl Vardyho údajný přestup do Arsenalu takřka na spadnutí, to mezi anglickým útočníkem a fanoušky Leicesteru pořádně vřelo. Ti byli namíchnuti, že by byl ochoten do Arsenalu přestoupit. Reakce rozvášnila i Vardyho manželka, která v té době na Twitteru psala příspěvky o Londýnu, čehož se okamžitě chytla všechna média a brala transfer za hotový.

Během EURO se však Vardyho názor na odchod ke „kanonýrům“ změnil. Leicester jednu ze svých největších hvězd udržel. Devětadvacetiletý útočník podepsal v klubu novou, čtyřletou smlouvu a přilepšil si ze 70 tisíc liber týdně na rovných 100 tisíc.

A Vardyho žena? Ta nyní žádá po fanoušcích, kteří jejího muže zatracovali, omluvu. „Zajímalo by mě, kolik z vás, který se po mně/nás vozil, bude mít koule na to, aby se omluvil? Trápné…,“ vzkázala na Twitteru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud