19. srpna 2015 • 12:58

Nečekaný obrat! Pedro míří do Chelsea, United ztratili zájem

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Pedro opouští Barcelonu a míří do Anglie. Ale nikoliv do Manchesteru United, jak se očekávalo. Na poslední chvíli došlo k nečekanému obratu. Španělského fotbalistu získá mistrovská Chelsea, která za něj zaplatí 22 milionů liber (843 milionů korun). Podle informací zahraničních médií je autor vítězného gólu z nedávného Superpoháru proti Seville (5:4) již v Londýně, kde by měl podstoupit lékařskou prohlídku.



O odchodu útočníka, který nedostával v nabité konkurenci, moc příležitostí se hovořilo celé léto. Nakonec rozhodla skutečnost, že Manchester United odmítl zaplatit Barceloně výstupní klauzuli.

Už při oslavách vítězství v evropském Superpoháru bylo znát, že se v Pedrovi pocity mísily. Zatímco ostatní divoce slavili s trofejí, odchovanec Barcelony stál stranou a pouze tleskal.

„Vždy budu fanouškem Barcelony, ale je to pro mě složitá situace,“ řekl po utkání. „Chci opustit Barcelonu? Odpověď je ne, ale moje situace je složitá. Nejde o peníze, chci více hrát,“ potvrdil. Angažmá v Chelsea by mu takové přání mělo splnit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud