5. března 2015 • 10:52

Vášnivá oslava Arsenalu! Rosický visel na střelci jako kytara

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO + FOTO | Každý gól si užili! Fotbalisté Arsenalu ve středečním ligovém utkání porazili Queens Park Rangers 2:1 a udrželi třetí místo před Manchesterem United. Radost "kanonýrů" byla neskutečná. Třeba střelec Olivier Giroud při oslavě na sebe pověsil Tomáše Rosického. "A udělal z něj elektrickou kytaru," smějí se fanoušci na twitteru.



SESTŘIH Premier League: QPR - Arsenal 1:2
Video se připravuje ...

Rosický nezářil jako v předchozím utkání s Evertonem, kterému o víkendu v roli střídajícího hráče vstřelil gól a znemožnil několik útoků. Například video s jeho sprintem a skluzem kolovalo po celém světě – VÍCE ZDE.

Včerejší výkon byl v britských denících označen jako "dobrý", vesměs si vysloužil známku 6. "Jeho kreativita byla potlačena především v prvním poločase," okomentoval ho list The Independent.

Jakou roli sehrály taktické pokyny Arséna Wengera, můžeme jen spekulovat. Rosický nastoupil od začátku a odehrál 87 minut, většinou se ale držel na pozici pravého záložníka. A tak se příliš často před brankou soupeře nezjevoval.

Tomáš Rosický: v těchto prostorech se nejčastěji pohybovalFoto Daily Mail

Za celý zápas se dostal ke třem střelám, z toho pouze jedna mířila na branku. To když se po rohovém kopu opřel do míče z voleje. Další pokus mířil mimo, ten třetí zablokoval obránce.

Pro spoluhráče ovšem připravil dvě šance, za zmínku stojí hlavně ta pro Mesuta Özila. Skvělým únikem po pravém křídle zdrhnul Sandrovi a perfektní přihrávkou dostal německého reprezentanta do vyložené šance, jenže Özil míč do branky neprocpal.

O góly Arsenalu se nakonec postarali jiní muži – Alexis Sánchez a Olivier Giroud, se kterým si Rosický oslavu na hřišti parádně užil.

Vášnivá oslava fotbalistů Girouda a Rosického po vstřelené brance do sítě QPR.
Vášnivá oslava fotbalistů Girouda a Rosického po vstřelené brance do sítě QPR.

ROSICKÉHO ZNÁMKY V BRITSKÝCH DENÍCÍCH
Daily Mail – 6,5
Independent – 6
Daily Mirror – 6
Skysports.com – 6
The Sun – 7 

ROSICKÉHO STATISTIKY
Odehraných minut: 87
Střely: 3
Na branku: 1
Úspěšné přihrávky: 50 (z 63)
Vyhrané souboje: 10 (z 12)
Vyhrané vzdušné souboje: 3 (z 3)
Vytvoření šance pro spoluhráče: 2

VIDEO: Rosického únik po pravém křídle

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud