29. července 2015 • 04:35

Čech, kam se podíváš! Fanoušci Arsenalu se fotili s novým idolem

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zamilovali si ho. A to velmi rychle. Fanoušci Arsenalu našli nový idol v českém brankáři Petru Čechovi. Na speciálním dnu věnovaném příznivcům byla právě posila z Chelsea hlavní „atrakcí“. Fandové byli dokonce vybavení maskami s podobou českého gólmana.



Petr Čech zatím odchytal za Arsenal dva zápasy. Dostal pouze jeden gól a už zvedl nad hlavu dvě trofeje. Přestože šlo jen o přípravné turnaje, není divu, že fanoušci k nové posile vzhlížejí. V klubu panuje vítězná nálada a Čech má být tím, kdo dovede Arsenal po více než deseti letech k titulu.

Příznivci londýnského klubu dali svou podporu Čechovi jasně najevo během jeho prvního zápasu na domácím stadionu Emirates. Kdykoliv se zkušený gólman dotkl míče, stadion bouřil. Nezáleželo na tom, zda šlo o povinný zákrok, nebo zásah proti nebezpečné střele.

S maskami s podobiznou Petra Čecha se fotili také další hráči Arsenalu
S maskami s podobiznou Petra Čecha se fotili také další hráči Arsenalu

Na dni členů fanklubu Arsenalu fanoušci dokázali svou lásku znovu. Vůbec jim nevadí, že Čech strávil více než deset let v konkurenční Chelsea. Právě naopak, mají z velkého úlovku radost. Vybaveni maskami s podobiznou českého brankáře se za ním vrhli a vznikly tak zajímavé fotografie.

Další možnost předvést se bude mít Čech v neděli, kdy Arsenal nastoupí v rámci anglického Superpoháru právě proti Chelsea. A fanoušci věří, že jejich milovaný „sběh“ bude želízkem v ohni.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud