7. července 2016 • 10:54

Boss Chelsea Abramovič hostil na jachtě Messiho otce. Chystají senzaci?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo dovedl Portugalsko do finále EURO, pod drobnohledem médií je ale v posledních dnech snad ještě více Lionel Messi. Hvězdný útočník Barcelony byl totiž ve Španělsku odsouzen za krácení daní k 21 měsícům vězení. I když za mříže nemusí, mohla by tato kauza ovlivnit jeho uvažování o možném odchodu. Velký zájem o Messiho má totiž Chelsea a dokonce už údajně podnikla první kroky.



Pokud bude chtít Lionel Messi v Barceloně zůstat, není o čem. Pokud by ale měl zájem o změnu působiště, strhne se obrovská lavina. Lavina zájemců i miliard. A na to chce být připravená londýnská Chelsea.

Podle informací britského deníku The Sun se totiž majitel Chelsea Roman Abramovič v minulých dnech sešel s Messiho otcem. A nebyla to obyčejná schůzka, ruský boháč měl otce jednoho z nejlepších fotbalistů světa hostit na své luxusní jachtě za několik miliard.

Ostatně peníze by hrály v přestupu Lionela Messiho klíčovou roli. Chelsea by z něj udělal nejdražšího hráče v historii fotbalu, ještě neuvěřitelněji pak ovšem zní plat, který by Argentinec mohl pobírat. Podle The Sunu až 20 milionů korun týdně!

Chelsea má každopádně jednoho velkého konkurenta. Když pomineme Barcelonu, která chce pochopitelně Messiho za každou cenu udržet, je tu ještě jeden hladový a hlavně bohatý vlčák - Manchester City v čele s Pepem Guardiolou.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud