29. června 2017 • 16:15

Čech v Arsenalu? Udělal dobře, není Terry, řekl bývalý spoluhráč na premiéře Tiempo 7

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V prvním roce Petra Čecha v Chelsea patřil mezi jeho největší parťáky. A rád na tu dobu vzpomíná. „Oba jsme přišli z Francie, takže jsme spolu trávili hodně času,“ prohlásil bývalý ruský reprezentant Alexej Smertin na světové premiéře kopačky Tiempo Legend 7 v Moskvě. Štáb iSport.tv byl jako jediné české médium u toho.



Inteligentní a pracovitý záložník, ve své éře klíčový hráč ruské reprezentace. To byl Alexej Smertin. Na Stamford Bridge strávil jen jednu celou sezonu, v Premier League však oblékl i dres Portsmouthu, Charltonu a Fulhamu. I z toho důvodu dva roky starý odchod Petra Čecha z Chelsea do Arsenalu schvaluje. 

„Byl to dobrý krok, protože Arsenal je TOP tým, navíc v Londýně, takže se nemusel stěhovat… Víte, Petr nevyrostl v Chelsea jako například John Terry, do klubu přišel z ciziny, je to Čech. Proto si myslím, že jeho rozhodnutí bylo správné. Zůstal v Anglii, v nejlepší lize světa, což je fantastické,“ uvedl dvaačtyřicetiletý Smertin při světové premiéře kopaček Nike Tiempo Legend 7 v Moskvě.

Petr není Terry, udělal dobře, řekl bývalý Čechův spoluhráč na světové premiéře kopaček Tiempo 7
Video se připravuje ...

Nová kopačka Tiempo 7 je určena pro tvůrce hry a snoubí v sobě tradici s moderními inovacemi. Pravou klokaní kůži doplňuje revoluční technologie Flyknit, díky které je bota lehčí, pohodlnější a lépe sedí na noze. Na vývoji Tiempo 7 se svými postřehy a radami podílela řada fotbalových hvězd.

„V průběhu celého procesu jsme mluvili se spoustou hráčů – profesionálů i talentovaných mladíků. Určitě musím zmínit Gerarda Piquého, Antonia Rüdigera a Andreu Pirla, který nám pomáhal na více projektech, což bylo skvělé. Mluvili jsme i s Jackem Wilsherem a Sergiem Ramosem , bylo to skvělé a dali nám důležité podněty ohledně toho, jak by nová Tiempa měla vypadat,“ řekl Joel Bagby, designér Nike Football.

Štáb iSport.cz byl v Moskvě na celosvětové premiéře sedmé generace legendárních kopaček Tiempo
Štáb iSport.cz byl v Moskvě na celosvětové premiéře sedmé generace legendárních kopaček Tiempo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud