14. června 2015 • 14:11

Palát burcuje: Jsme připraveni Chicago znovu porazit, boj nevzdáme

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tampa je krůček od konce vysněného cíle. Ve finále NHL prohrává s Chicagem 2:3 na zápasy a už příští zápas může její soupeř slavit. Hráči se však rozhodně nevzdávají. "Jsme připraveni Chicago znovu porazit! Už víme, že se tam dá vyhrát a musíme udělat vše pro to, abychom se sem vrátili zpátky," burcuje český útočník Ondřej Palát v rozhovoru pro iSport.cz.



Dva góly stačily v pátém zápasu Chicagu k výhře. Jak je Palát viděl? "Já myslím, že oba góly, co jsme dostaly, byly takové o štěstí. U prvního se tam srazili Bishop s Hadmanem a dali gól do prázdné. U toho druhého tři kluci hlídali jednoho a odrazilo se to přímo na druhého hráče. To se prostě stává."

Palát přišel navíc o spoluhráče. Při posledním utkání se zranil Nikita Kučerov, nejlepší střelec týmu v play off. Jaké to bude mít pro Tampu následky? "Podle mě jsme hráli dobře i bez Kučerova. Měli jsme pár střídání s Drouinem, pak k nám dal Stamkose. Podle mě jsme hráli dobře, ale Kuč chyběl," podotkl.

Jaký je hlavní důvod, že Tampa doma prohrála? "První třetinu nás přestříleli, potom jsme se trochu zvedli. Musíme hlavně tvořit větší tlak do brány, aby se to tam konečně pořádně odrazilo," uvedl jasný recept na výhru.

Chicago zvedl zejména brankář Crawford, který tým výrazně podržel v rozhodujících chvílích. "Chytal výborně, je to druhý zápas co pustil jen jeden gól. Musíme víc chodit do brány a clonit mu, aby nic neviděl," dodal útočník. A jedním dechem dodává: "Boj o Stanley Cup nikdy nevzdáme!"

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud