16. září 2015 • 09:20

Moje mise? Chci, aby z Jágra bylo zase tohle štěně, říká gólman Floridy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před pár dny odletěl český útočník Jaromír Jágr do zámoří a kdo na Floridě byl dostatečně pozorný, mohl ho už potkat procházet se u jednoho z kluzišť. Než na slunný poloostrov odcestoval, stihl novinářům na pražském letišti oznámit, že má do sezony jasný cíl a tím bude play off. Jeho výkonnost bude pro Panthers velmi důležitá, stejně jako forma brankáře Roberta Luonga. Známého šprýmaře, který Jágra na Twitteru popichoval.



Kanadský brankář patří na Twitteru k těm nejvyhlášenějším mezi sportovci, jež obouvají brusle. Na sociální síti vystupuje s přezdívkou Strombone a jeho příspěvky sleduje více než půl milionu lidí.

Jeho nejčerstvějším terčem se stal právě ultraveterán Jágr. Dvojnásobný olympijský vítěz vyštrachal spoluhráčovu fotku z dob, kdy válel v Pittsburghu a za ním se proháněla obří hříva. A právě ta se šestatřicetiletému brankáři zalíbila.

"Tohle bude letos moje mise. Budu makat 24 hodin denně, aby z Jágra bylo zase tohle štěně," napsal si Luongo na svou stránku a reakce fanoušků byla během krátké chvíle skutečně velká.

Není to poprvé, co Luongo na adresu českého hokejisty zašprýmoval. Když na konci února Jágra na Floridu vyměnili, gólman radost ukázal po svém. Pomocí čísel, která nosí oba dva na dresu. "Vždycky, když k 68 přidáte 1 tak celek znamená něco skvělého," vtipkoval.

Pro Panthers to jsou dobré zprávy, nálada je před startem sezony na vysokém bodě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud