21. února 2016 • 16:40

Jágr v bláznivé mikině! Nikdo neví, kde se Spacey vzal, ale nosí štěstí

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší hvězda sobotního večera na stadionu Floridy Panthers? Na tom se všichni shodli: Jaromír Jágr! Český veterán se zásluhou dvou gólů při vítězství 3:1 nad Winnipegem dostal v historické tabulce střelců NHL na třetí místo. Na řadě pozápasových snímků měl na sobě modrou mikinu s obrázkem obličeje hollywoodské hvězdy Kevina Spaceyho ve vesmíru. Trochu bláznivý kus oblečení nosí v této sezoně týmu štěstí.



Možná jste si toho také všimli. Na řadě snímků, na kterých pózuje Jaromír Jágr po zdolání dalšího mimořádného milníku, má na sobě modrou mikinu s nevšedním motivem. Kde se vzal Kevin Spacey ve vesmíru? 

Hvězda oscarového filmu Americká krása, nebo seriálového hitu House Of Cards (který právě vysílá ČT), na dálku podpořila Panthers na začátku února, mikina se Spaceym se stala putovní cenou pro nejlepšího hráče zápasu z týmu Floridy už předtím. Nikdo nedokáže přesně vysvětlit proč...

Třetí nejlepší střelec historie NHL Jaromír Jágr se svými parťáky z Floridy
Třetí nejlepší střelec historie NHL Jaromír Jágr se svými parťáky z Floridy

Zatím ale nosí štěstí, a proto se jí Jágr a spol nehodlají vzdát. Florida vládne tabulce Atlantické divize, veterán s číslem 68 předvádí i ve 44 letech neuvěřitelné výkony. Jágr je nyní posledním hráčem, který si ji mohl obléknout.

Mikina se stala kultovním módním doplňkem mezi fanoušky. Na konci ledna se objevilo 144 replik „Spaceyho ve vesmíru“ v obchodě se suvenýry na stadionu Panthers a téměř okamžitě byly vyprodány, výtěžek šel na charitativní účely.

Také Spacey si všiml, jaký fenomén se z na první pohled bizarního oblečení stal. „Jen já vím, co Spacey ve vesmíru znamená. Snad vám bude dál nosit štěstí,“ vzkázal.

Podívejte se, jak Kevin Spacey fandí Jágrovi a Floridě »

Úsměvy, vtípky. Jaromír Jágr po překonání Bretta Hulla jen zářil
Video se připravuje ...

Gól číslo 742. Jaromír Jágr pózuje s pukem, kterým překonal Bretta Hulla
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud