1. října 2017 • 14:43

Dohodne se Jágr v NHL? Indicie vedou k St. Louis. A co Calgary?

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možná už během dneška nebo zítřka se do světa rozletí ta zpráva: Jaromír Jágr se vrací do NHL! Podle informací iSport.cz je dohoda na spadnutí, nahrává tomu i tweet, který 45letý veterán v noci umístil na sociální síť. I podle něj se dá usuzovat, že jednání nabrala na intenzitě. Kam to bude? Nejvíce je ve skutečně hře St. Louis. Ale jednalo se žhavě i s jedním kanadským klubem. Že by Calgary, o němž už se rovněž už dřív spekulovalo?



V noci na dnešek se objevil na tréninku na Kladně. Absolvoval tradiční noční přípravu v opuštěné hale. Co chvíli cosi vyřizoval s telefonem u ucha.

Že by dojednával zámořské angažmá? „Nech se překvapit,“ nechtěl to víc komentovat. A pousmál se přitom. Pozdě v noci, když se vrátil domů, na Twitter umístil výmluvný vzkaz: „Právě jsem řekl svojí kočce, že je šance si zahrát v tomhle roce v NHL.“ A okamžitě se strhla bouře reakcí a lajků, aktuálně už to má více než osmnáct tisíc označení to se mi líbí…

Podle zdrojů iSport.cz se o něj skutečně nejvíce zajímá klub St. Louis, jehož generální manažer Doug Armstrong se o Jágrovi sám zmínil. V době, kdy mužstvo drtí početná marodka, je to logická volba. Zdá se, že v posledních dnech a hodinách jednání nabralo na obrátkách. Hráčův agent Petr Svoboda nedávno uvedl, že jedná až s třemi kluby.

Podle našich informací je jedním z nich Calgary. Což není žádné překvapení, kanadský klub o Jágra projevil zájem už na začátku léta. To nedávno přiznal i sám Jágr. Teď, kdy vrcholí kempy a týmy brojí na sezonu, se kontakty ještě zintenzivnily. Nebo se na poslední chvíli o služby české legendy přihlásil někdo jiný?

NHL startuje ve středu čtvrtého října. Teď se zdá, že pravděpodobnost, že u toho bude i nejproduktivnější Evropan v historii soutěže, je vyšší než kdykoliv předtím během léta. Nebo že do kolotoče naskočí po pár zápasech.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud