24. května 2011 • 04:57

Tak určitě! Nejčastější hláška českých hokejistů

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Z úst leckdy ještě udýchaných sportovců, co sotva dohráli utkání, občas padají opravdové hlášky. Hokejový šampionát na Slovensku žil ve znamení výrazu "Tak určitě". Pavelec, Jágr, Eliáš a další s ní před kamerou začínali hodně často. Stačí se podívat na sestřih, který přinesla Česká televize.



Znáte to. Reportér položí zapeklitou otázku (v nejlepším případě "Proč jste vyhráli/prohráli"?), zpovídaný sportovec ze sebe souká co nejsmysluplnější odpověď.

Leckdy se to úplně nepodaří. "Zkusit šůsn?" bězce na lyžích Stanislava Řezáče, "Ztraceno v překladu" u překážkáře Svobody, či "Vyšperkovaný Koller". Vzniklé rozhovory občas hodně pobaví.



Na právě proběhlém šampionátu mezi českými hokejisty zlidověl výraz "Tak určitě". Pavelec, Plekanec, Havlát, Michálek, Eliáš, Voráček, ... Kolikrát s touhle frází začínali, když chtěli fanouškům sdělit své bezprostřední pocity z utkání.



Na oblíbených frázích hokejistů postavil svoji show i Daniel Čech, známý herec z pořadu Na Stojáka.

Svým vystoupením, kde imitoval Jaromíra Jágra, loni zabodoval festivalu Mezi ploty. Například věta "Když jsem zraněnej, tak jsem zraněnej" nemá chybu....



Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud