Pavel Novotný
6. listopadu 2008 • 11:15

Ručinského nová láska - Veronika Vařeková

TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Hvězda Martina Ručinského zatím v české extralize nezáří tím nejjasnějším světlem. Možná se však blízká na lepší časy. Najít cestu k lepší formě by sedmatřicetiletému útočníkovi mohla pomoci jeho nová přítelkyně.



Útočník pražské Sparty není kvůli zranění svému týmu k dispozici, ale přebytek volného času si bývalý reprezentant dokázal zpříjemnit tím nejlepším možným způsobem. Dlouhé dny bez hokeje totiž tráví se svou novou přítelkyní Veronikou Vařekovou!

Informaci o nové známosti Martina Ručinského přineslo na svých stránkách čtvrteční AHA. Zajímavý na celé skutečnosti je fakt, že jednatřicetiletá modelka byla vdaná za další ikonu českého hokeje - Petra Nedvěda!

Útočník Sparty si tak na místo své bývalé přítelkyně - modelky Petry Faltýnové - dosadil další krásku z rozzářených přehlídkových mol. Vařeková byla s Ručinským viděna již několikrát během jejich nákupů na Náměstí Republiky. Ani společné cesty nového páru luxusním BMW neunikly pozornosti!

Veronika Vařeková



Jste zvědaví, jak se obě hvězdy chovají na veřejnosti? Pokud čekáte vášnivé objetí či polibky, tak na to zapomeňte! Žádné romantické večeře při svíčkách či projevy náklonnosti u slavného páru neobjevíte.

A jak se k celé věci vyjadřuje Ručinský? "Veronika je moje blízká kamarádka, ale nic víc," říká nepříliš přesvědčivě Martin. Tomu však lze při pohledu na půvabnou blondýnku jen těžko věřit.

Bojí se sparťanský útočník ke vztahu přiznat s ohledem na kamarádské vztahy s bývalým manželem Vařekové Petrem Nedvědem? "Je mi to jedno. S Veronikou jsem již tři roky rozvedený a nezajímá mě s kým chodí. Nic se mezi mnou a Růčou nemění," uvedl pro AHA Nedvěd.

Kamarádství obou hokejistů by tím pádem nemělo být narušeno. Ovšem opravdu spolu budou obě hvězdy ještě chodit na společné akce do vyhlášených pražských podniků?



Články odjinud


Články odjinud