2. května 2016 • 00:00

Nové kopačky Puma Tricks září ve dvou barvách

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PUMA to zase parádně rozjela. Nové kopačky z řady Tricks mají tentokrát zářivě žlutou a růžovou barvu, prostě skvělá kombinace, která na hřišti rozhodně upoutá pozornost. A to tím spíše, že je každá bota jinak barevná!



Advertisement

Koncept dvou odlišně barevných bot PUMA je inspirován okamžikem, kdy Kamerunec Rigobert Song vstoupil na trávník při mistrovství světa v roce 1998 a měl kopačky PUMA King každou v jiné barvě. Pravá byla žlutá, levá červená. Jak Song poznamenal, člověk musí být drzý, aby si dal na každou nohu jinak barevnou botu, a to je přesně to, co PUMA Tricks představují - postavit se na hřiště vyžaduje odvahu a odhodlání, chuť být v záři reflektorů a užívat si to. Je to o pocitu být hvězdou a všem se ukázat, nebát se a stát se středem pozornosti už při vstupu na trávník.

Foto PUMA

Přesně takoví jsou špičkoví fotbalisté, kteří budou nové kopačky PUMA Tricks obouvat. Hráči jako Sergio Agüero, Marco Reus, Cesc Fàbregas, Marco Verratti a Olivier Giroud jsou připraveni, aby to v nadcházejících týdnech pořádně rozbalili na hřišti pod heslem Play Loud. Kopačky evoPOWER a evoSPEED ve verzi Tricks budou obouvat i čeští hráči - Tomáš Rosický, Václav Kadlec, David Limberský, Jaromír Zmrhal nebo Jakub Hora. Evropští hráči se už nemůžou dočkat, až v nich vyběhnou na trávníky evropského mistrovství ve Francii.

Video se připravuje ...

Španělský záložník Cesc Fàbregas řekl: „PUMA to udělala znovu a nastavila svými dvoubarevnými botami styl letošního léta! Jsem opravdu hrdý, že budu reprezentovat Španělsko na Euru, a těším se, že budu mít na turnaji tyto kopačky! Jsou před námi vzrušující týdny!“

Foto PUMA

Kopačka evoPOWER 1.3 jako svůj hlavní princip drží pocit pohybu bosou nohou, navíc je ještě flexibilnější, aby dodala kopu větší sílu. evoSPEED je lehká, zvyšuje rychlost a lépe se v ní pohybuje na hřišti.

Nové kopačky Tricks budou k dostání v síti prodejen Top4Football (Praha, Brno, Bratislava), ve vybraných prodejnách A3Sport, Sportisimo a Intersport, dále na prodejně Footballmania (U Sparty 2, Praha 7), na prodejně Puma Concept Store v OC Palladium v Praze a na www.top4football.cz, www.a3sport.cz, www.sportisimo.cz, www.intersport.cz, www.footballmania.cz, www.pumastore.cz a www.puma.com.

Play Loud!

#choosetricks

Články odjinud


Články odjinud