19. listopadu 2017 • 19:01

Nedokázali jsme se vyrovnat s presinkem Bohemky, mrzelo Mageru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Mladé Boleslavi nedokázali navázat na tři předchozí výhry a doma prohráli s Bohemians Praha 1905 1:2 i proto, že se nedokázali vyrovnat s presinkem soupeře. Lukáše Mageru mrzelo, že se spoluhráči nedokázali praktikovat svou hru a pustili se do nakopávaných míčů.


"Bohemka je běhavá, dobře napadá, nenechala nám prostor a my se s tím nedokázali vyrovnat, i když nás na to trenér celou reprezentační pauzu připravoval," prohlásil Magera po utkání.

"Věděli jsme, že na Bohemku nesmíme hrát vzduchem, že budeme chtít kombinovat po zemi, ale to se nám nedařilo. Souboje jsme nevyhrávali, Bohemka nás rychle napadala a neměli jsme na kombinace čas. My jsme ani neměli moc šancí, abychom mohli pomýšlet na výhru," připustil.

Sám se postaral alespoň o jedinou branku svého týmu, když z pokutového kopu srovnával na 1:1. "Ale radost z toho nemám, protože jsme prohráli. Kdybychom vyhráli a já gól nedal, budu šťastnější," prohlásil.

Chvíli na to totiž Jakub Nečas zařídil pro Bohemians vítězný gól. A byl u toho i Magera, který opět nastoupil na postu stopera, přestože většinu kariéry strávil v útoku či jako podhrot.

"Některé věci ještě řeším jinak, než bych jako obránce měl. Měl bych hrát jednodušeji. Při tom druhém gólu si mě Nečas obhodil. Věděl, že na tom nejsem rychlostně tak, jako on," připustil podíl na obdrženém gólu.

"Kdysi jsem hrál defenzivního záložníka, což je podobné. Já chtěl hlavně hrát a je mi jedno, na jakém postu. Když budu týmu pomáhat na stoperu, nemám s tím problém," řekl.

V posledních 20 minutách se však znovu vrátil do útoku, kde se měl snažit dohnat ztrátu. Do šance už se ale nedostal. V závěru alespoň vybojoval standardní situaci i za cenu tržné rány nad okem. "Šel jsem do míče, Jindřišek tam šel loktem. Sudí mu dal žlutou, ale myslím si, že mu mohl dát rovnou červenou. Asi to sudí dobře neviděl," dodal Magera.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud