20. prosince 2012 • 11:06

Synek o rodinných kotrmelcích: Vánoce stráví s manželkou

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obtížné životní období prožívá veslař Ondřej Synek. Před pár týdny se provalilo, že se mu rozpadá manželství. Na vyhlášení Sportovce roku ale stříbrný olympijský medailista dorazil s manželkou po boku. A s rodinou se chystá strávit i Vánoce.



Po olympijských hrách si moc neodpočinul kvůli společenským povinnostem spojených se ziskem stříbrné medaile. Ondřej Synek má ale za sebou náročný podzim i kvůli rodinným potížím.

„Bylo to únavné. Žádná dovolená moc nebyla, vlastně žádná nebyla. Potom byly nějaké ty rodinné kotrmelce, turbulence,“ líčí Synek.

Před pár týdny se objevily informace, že veslař odešel od své manželky. Soukromé problémy mu pak přinesly další nečekané komplikace.

„Do přípravy jsem se těšil, ale pak mě trochu dorazil bulvár. Tréninkem jsem se z toho dostával,“ říká Synek. „Je to šílený. Mě to hrozně překvapilo. Vůbec jsem to nečekal, že to bude takhle. Ani jsem to takhle nechtěl. Bylo to hrozný. Nikomu to nepřeju, je to fakt šílený. Normálně mě naháněli, sledovali mě. Jezdili za mnou fotografové a tak.“

V současnosti už je stříbrný veslař zpátky v plnohodnotném tréninku, právě se vrátil z dvoutýdenního soustředění v Itálii. Vývoj v rodinných poměrech naznačuje, že na středeční vyhlášení Sportovce roku přišel s manželkou Pavlou po boku.

„Teď už to vypadá docela dobře. Vánoce budu trávit s rodinou, s dětmi. Už se na to těším,“ říká Synek.

Ondřej Synek skončil ve Sportovci roku na čtvrtém místě
Ondřej Synek skončil ve Sportovci roku na čtvrtém místě

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud