6. července 2015 • 20:35

Kyrgios naštval Wimbledon: vypustil set, hádal se kvůli ponožkám

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nick Kyrgios zase ukázal, že patří mezi největší tenisové rebely. Australský hráč si ale při porážce ve 4. kole Wimbledonu s Francouzem Richardem Gasquetem sympatie diváků vůbec nezískal. Ti ho během čtyřsetové bitvy vybučeli.



Kyrgiosova frustrace vyvrcholila ve druhém setu. Od britského rozhodčího Jamese Keothavonga dostal napomenutí za nadávky na kurtu, kterými nešetřil. Nejeden fanoušek si povšiml, že zbytek sady, kterou prohrál za 24 minut 1:6, pak vypouštěl. Při některých Gasquetových podáních se vůbec nepokoušel natáhnout raketu za míčkem.

VIDEO | Podívejte se, jak Kyrgios předváděl nezájem o hru ve druhém setu

 

Na začátku třetího setu objal jednoho z podavačů míčků, ale jeho spory na kurtu ale pokračovaly dál. Sudímu se ve třetím setu nelíbilo, jak natahoval pauzy mezi jednotlivými hrami. „Měním si ponožky. Mám s sebou dva páry a teď si jeden sundavám,“ namítal Kyrgios. A ve své promluvě pokračoval. „Rafael Nadal si dělá půlminutové pauzy mezi každým míčkem,“ odkazoval již na vyřazenou někdejší světovou jedničku.

Pak se obrátil na Gasqueta. „Richarde, zrovna si měním ponožky,“ zavolal na soupeře. A francouzský hráč nic nenamítal. Kyrgios to bral jako svoje vítězství v hádce se sudím. „Je v pohodě… Neskutečný,“ povzdechnul si.

Ačkoliv 26. nasazený nezanechal na letošním Wimbledonu výraznější stopu po tenisové stránce, svým kontroverzním vystupováním si udělal nelichotivou reklamu. A také mu hrozí vysoká pokuta.

Díky za ručník. Nick Kyrgios se chystá obejmout podavače míčků.
Díky za ručník. Nick Kyrgios se chystá obejmout podavače míčků.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud