29. července 2018 • 13:45

Hušbauerův gól vzbudil údiv: Pojďme si nacvičit cestu mezi kužely

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naprostá dominance. Tak by se dala popsat forma pražské Slavie na začátku nového ročníku Fortuna ligy. Sešívaní porazili Olomouc 3:0, doma pak s klidem vyprášili Karvinou 4:0. Údiv kromě suverénního výkonu sklidily i branky, které vršovický tým vstřelil, především pak sólo záložníka Josefa Hušbauera.



První dvě branky proti Karviné obstaral slávistický kapitán, Milan Škoda nejprve otevřel skóre z penalty, hlavou pak přidal další trefu, právě po centru Josefa Hušbauera. Kreativní záložník si pak na druhý poločas schoval vlastní střeleckou momentku.

V 66. minutě převzal míč před pokutovým územím, několika naznačeními udělal diváky hned ze čtyř beků Karviné a nakonec z pravé strany poslal míč mezi nohama ex-slávisty Martina Berkovce do branky. Jednoduše parádní sólo.

"Těžko říct, kolik těch naznačení bylo," usmíval se střelec po utkání v rozhovoru pro slávistický YouTube kanál. "Měl jsem zakrytý výhled, tak jsem tak dlouho naznačoval a naznačoval, až jsem došel do rohu a byl jsem sám před gólmanem. Byl tam těžký úhel, ale chtěl jsem to trefit takhle mezi nohama," popisovat zrod své trefy.

Slavia - Karviná: Tak to byla velká paráda. Hušbauer si sólem podal karvinskou obranu, 3:0
Video se připravuje ...

Kromě nadšených fanoušků ocenil Hušbauerovu trefu i bývalý obránce Jan Rajnoch, expert stanice O2 TV Sport. "Pojďme si vyzkoušet individuální akce. Tedy projití přes čtyři kužely. Hráči by měli soupeře atakovat, což kužel nedokáže, ale v tomto případě to nedokázali ani hráči," rozebíral u elektronické tužky.

"Tohle Hušbauer umí," ocenil reprezentačního záložníka. "Naznačovačky, potažení a skvělé zakončení se štěstím mezi nohama Berkovce. Už když jsme se na to koukali, říkali jsme si, že s tím půjde až do branky," dodal Rajnoch.

Ve velké pohodě hrající Slavia teď narazí na ligového nováčka z Opavy, čeká ji i dvojzápas předkola Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev. Na Hušbauerovy kličky a chytrá řešení bude jistě spoléhat i proti nim.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud