Michal Kvasnica
6. července 2021 • 15:32

Gólmanská výměna: Mandous do Slavie, za něj do Sigmy míří Stejskal

Vstoupit do diskuse
6
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dřívější informace iSport.cz se potvrdily. Slavia co nevidět oznámí příchod reprezentačního brankáře Aleše Mandouse z Olomouce, o kterého dlouhodobě stála, opačným směrem na Hanou jako gólmanská kompenzace (k přestupové částce) míří na roční hostování Jan Stejskal. 



Test Filipa Muchy, brankáře z Prostějova, na Andrově stadionu byl ukončen, přestože rozhodně obstál. Fotbalista se vrací zpět do nedalekého druholigového klubu.

Důvod? Výměnou za Aleše Mandouse, jenž nakonec s nároďákem absolvoval EURO 2020 jako druhý gólman za Tomášem Vaclíkem, totiž do Olomouce míří Jan Stejskal.

Přestože má Sigma od zimy spolehlivého Slováka Matúše Macíka, pro jistotu bere i 24letého Stejskala, který dělal v uplynulé sezoně v Edenu dvojku Ondřeji Kolářovi.

Podle informací iSport.cz by měl Mandousův transfer Slavii vyjít kromě hráčské kompenazce zhruba na deset milionů a další tři v bonusech. 

Mistr díky tomu bude nadstandardně a typologicky velmi podobně připraven na případnou „neodmítnutelnou“ zahraniční nabídku na Koláře anebo zdravotní problémy, kterých měla slávistická jednička v předchozím ročníků několik.

Řeší se poslední detaily výměny, v nejbližších dnech by mělo být vše oficiální.

Mandous dosud v lize odchytal 46 zápasů, v 16 z nich neinkasoval. Stejskal má v nejvyšší soutěži bilanci 15/2, na soustředění s mistrem už neodjede. 

Stejskala do Olomouce už před lety chtěl přivést kouč Václav Jílek s trenérem brankářů Tomášem Lovásikem, ale klapne to až nyní.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

SK Sigma Olomouc Vše o klubu ZDE

Logo přestupů Fotbalové přestupy online >

Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud