28. února 2023 • 16:40

Hašek má nové angažmá. Stěhuje se do polské ligy, povede ho Guľův bratr

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Martin Hašek mladší si našel nové angažmá. Po nedávném rozvázání smlouvy v druholigovém tureckém Erzurumsporu se dohodl na kontraktu v polské Wisle Plock. S aktuálně desátým týmem Ekstraklasy podepsal český záložník jako volný hráč smlouvu do konce sezony s možností jejího prodloužení.



Wisla Plock patří mezi tradiční polské kluby. Aktuálně se drží ve středu tabulky Ekstraklasy, po lednovém restartu soutěže ovšem ze čtyř zápasů nevydolovala ani bod. Tým vedou slovenští trenéři Pavol Staňo a Norbert Guľa, jehož mladší bratr Adrian vedl v letech 2019-21 Plzeň. V kádru najdeme i několik slovenských hráčů. V minulosti zde hráli i Češi: Patrik Gedeon, Josef Obajdin či Tomáš Došek.

Pro Haška půjde o třetí angažmá poté, co si v roce 2020 rozvázáním smlouvy se Spartou zadělal na problémy. Půl sezony hrál druhou ligu v Německu za Würzbürger Kickers, následně strávil rok a půl v druhé turecké lize v Erzurumsporu. Nyní se poprvé představí i v nejvyšší soutěži.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud