7. srpna 2020 • 16:00

Našli FaZe pátého hráče? Tým by podle posledních zpráv mohla posílit dánská hvězda

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

16-ti letý Litevec Aurimas "Bymas" Pipiras je od konce května ve FaZe náhradníkem za Olofa "olofmeister" Kajbjera. Slavná organizace dosud nenašla plnou náhradu za švédskou legendu. Podle posledních reportů cybersport.pl by se mohl finálním dílkem stát Markus "Kjaerbye" Kjærbye.



V pátek se objevila na polském webu informace ohledně přestupu MVP hráče z ELEAGUE Majoru v Atlantě z roku 2017 do FaZe.

Dánský borec opustil před necelým měsícem North, když se po dvouměsíční pauze od hraní rozhodl nevrátit do aktivní sestavy skandinávské organizace, jejíž barvy hájil dva a půl roku.

FaZe se dlouhodobě nedaří najít to správné týmové složení. V roce 2020 přišlo zlepšení a FaZe opustili hned tři turnaje za sebou až po prohře v semifinále, na cs_summit 6, poslední souteží před herním pauzou, však skončili až jedenáctí.

Kjaerbye v dresu NorthFoto ESL

S mladým Litevcem se mezinárodní sestavě dařilo víc, než se očekávalo. V polovině června se dokonce dostali na třetí místo světového žebříčku. Ani to nestačilo k tomu, aby si Bymas své místo udržel. Jistě s ním však budeme muset do budoucna počítat.

Kjaerbye by měl FaZe na turnaji reprezentovat již za necelé dva týdny, kdy začíná ESL One Cologne. Tým tak bude mít možnost ihned poměřit své síly s těmi nejlepšími evropskými celky.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud