23. ledna 2021 • 13:28

Pořádná bitva! Sinners poráží dánské Lyngby Vikings a jdou do finálového kola

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčí bezpečně proměňuje penaltu, 1:0 pro Letenské!
Hradec Králové - Slavia: Zadražil fantasticky vychytal Chytila
VŠECHNA VIDEA ZDE

30 000 $. O slušný balík se bude soutěžit na European Development Championship 2, na které se snaží v posledních několika dnech kvalifikovat Sinners. Po vyrovnané sérii proti GROND šli ve čtvrtfinále na Lyngby Vikings. Novou dánskou sestavu porazili 2:1 a jediná série je dělí od jednoho ze dvou míst na hlavním turnaji.



Co se týče veta, zde jsme se většího překvapení nedočkali. Dánové si došli pro Inferno, mapu, na které se Sinners v posledních měsících na evropské scéně daří parádně. Česká pětice se stále nevzdala Trainu, na kterém mají v posledních třech měsících druhý nejnižší winrate. Rozhodovalo se na Vertigu.

Týmy si vyměnili své mapy, Sinners okradili Lyngby Vikings o Inferno, dánská skvadra naopak dominovala mezi vlaky. Na Vertigo vlétli Sinners jako hurikán. Jenže Dánové se rychlým startem české sestavy nenechali rozhodit a postupně se dostali do vedení 12:7.

Adam „NEOFRAG“ Zouhar se ale s něčím takovým nehodlal smířit, zahrál perfektní 1v3 situaci s ninja defusem a nastartoval comeback. Sinners si došli pro Vertigo a sérii ovládli 2:1 (16:11, 7:16, 16:12).

Na Sinners tak čeká poslední série proti jednomu z dvojice Tikitakan/Lilmix. Stream můžete sledovat zítra na twtich.tv/edenesports, přesný čas bude doplněn.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud