14. ledna 2021 • 18:45

Česká paráda! Sinners nedali legendám šanci a postupují do Top 4

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak toto nejspíš nečekali ani ti nejvěrnější fanoušci Sinners! České jedničky se ve čtvrtfinále Vulkan Fight Series utkaly s Dignitas v čele se dvěma švédskými legendami Patrikem “f0rest” Lindbergem a Adamem “friberg” Fribergem a výsledek byl jednoznačný. Sinners postupují do semifinále po vítězství 2:0 (16:4, 16:12).



Na začátku prosince přišel do sestavy Sinners mazák Tomáš “oskar” Šťastný. Tým tak vydal jasný signál. „Jdeme si pro Evropu!“ 

První mezinárodní turnaj a semifinálová účast je na světě. České hvězdy se nezalekli ani 32. týmu světa Dignitas, se severským celkem s dvěma Major vítězi si poradili vcelku bez problémů. Postupem do Top 4 si Sinners zajistili minimální odměnu 72 000 Kč, pokud by se Čechům podařilo celý turnaj ovládnout, získají 485 000 Kč.

Celý tým Sinners předvedl parádní výkon, dvěma borcům se však dařilo ještě o něco lépe. Max „SHOCK“ Kvapil a Sebastian „beastik“ Daňo řádili a ukazují, že Sinners rozhodně nejsou jen o Oskarovi a Neofragovi. Zahrát světově dokáže každý z pětice.

V semifinále si v pátek od půl páté česká sestava zahraje proti HellRaisers, kteří překvapivě porzaili forZe 2:1. Mač můžete sledovat na twitch.tv/vortexentmt.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud